Hírarchívum - 2006


Ide kerülnek azok a hírek, amelyek aktualitásukat veszitették, vagy más ok miatt idejétmúlttá váltak. Tekintve, hogy a hír csak rövid kivonata volt olvasható a kiemelésekben, itt is elérhető marad a teljes ismertető. Egyóttal feltüntetjük a hir első megjelenésének időpontját. Az egyes cikkek - az interneten megszokott - forditott sorrendben kerülnek elhelyezésre, tehát az utoljára archivumba kerültek lesznek felül. Ez az oldal a 2006 évi híreket tartalmazza.
 

 • Aktuális év címlapról archivált hírei >>>
 • 2017 évi hírek archívuma >>> 
 • 2016 évi hírek archívuma >>> 
 • 2015 évi hírek archívuma >>> 
 • 2014 évi hírek archívuma >>> 
 • 2013 évi hírek archívuma >>> 
 • 2012 évi hírek archívuma >>> 
 • 2011 évi hírek archívuma >>> 
 • 2010 évi hírek archívuma >>> 
 • 2009 évi hírek archívuma >>> 
 • 2008 évi hírek archívuma >>> 
 • 2007 évi hírek archívuma >>> 
 • 2006 évi hírek archívuma >>> 
 • 2005 évi hírek archívuma >>> 
 • 2004 évi hírek archívuma >>> 
 • Friss hireink itt találhatók >>>
 • 2006. december 29.
  Évbúcsúztató a városi Nyugdíjas Klubban - Régi hagyomány, hogy a klub az év végén esedékes közgyűlését feledhetetlen műsorral kiegészített szórakoztató programmá szervezi. Képes tudósításunk itt olvasható.
  2006. december 29.
  Kukadíj helyett kommunális adó - Változott a települési szilárd hulladék elszállításának fizetési módja, és a kedvezmények igénylésének határideje. Az erről szóló ismertető itt olvasható.
  2006. december 22.
  Mindenki Karácsonya - A város hagyományos ünnepi rendezvényén, az év legrövidebb napján örömteli gyermekarcok ragyogták be a Nagyparkolót a városnak rendezett közös karácsonyi ünnepen. Képes tudósításunk itt olvasható.
  2006. december 19.
  Karácsonyi hangverseny- Régi hagyomány, hogy a Zeneiskola tanulói ünnepi hangversenyt rendeznek. Így volt ez ebben az évben is. Az eseményről szóló tudósítás itt olvasható.
  Megjelent a Börzsönyi Helikon karácsonyi különszáma >>>
  2006. december 13.
  Szlovák karácsony- Már második alkalommal szervezi a helyi Szlovák Kisebbségi Önkormányzat karácsonyi rendezvényét. Az eseményről szóló tudósítás itt olvasható.
  2006. december 12.
  Pályázat óvoda vezetői állásra - Az önkormányzat által hirdetett pályázat itt olvasható.
  2006. december 7.
  Nógrádi Gábor író volt városunk vendége - A Városi Művelődési Központ és Könyvtár a Gyermekkönyvhét programjában rendezett író-olvasó találkozót a méltán népszerű szerzővel. Képes riportunk itt olvasható.
  2006 december 5.
  Hirdetmény ingatlanok értékesítésére - A képviselő-testület döntése alapján értékesítésre kerülnek a volt honvédségi laktanya egyes épületei. A részletes hirdetmény itt olvasható.
  2006 október 5.
  Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat - A képviselő-testület értékelte a beérkezett páylázatokat. Az odaitélt támogatásról szóló hirdetmény itt olvasható.
  2006. december 4.
  Rétsági cégtulajdonos kapta az Év Vállalkozója címet - Salgótarjánban rendezett ünnepségen városunk ismert személyisége, Hegedűs Ferenc vehette át a kitüntető címet.  Riportunk itt olvasható.
  2006. november 29.
  Tűzoltók országos tanácskozása városunkban- a Magyar Tűzoltószövetség Országos Tanácsa Rétságon tartotta soros ülését.  Riportunk itt olvasható.
  2006. november 26.
  Lajtorjások ünnepe - A Néptánciskola növendékei számtalanszor szerepelnek különféle rendezvényeken, de most nem ők voltak a fellépők, hanem az ünnepeltek. Képes tudósításunk itt olvasható.
  2006. november 21.
  Hagyományok éltetői: a kosárfonók- Régi kézműves mesterség munkafogásai elevenedtek fel a művelődési központ tanfolyamának első összejövetelén Képes riportunk itt taláható.
  2006. november 22.
  Nyugdíjas klub névnapköszöntője - A Városi Nyugdíjas Klub Erzsébet és Katalin "bulit" rendezteka művelődési központ aulájában. Tudósításunk itt olvasható.
  2006. november 16.
  Adventi koszorúk készültek- A művelődési központban kézműves foglalkozáson szakmai segítséggel alkothatta meg minden résztvevő a saját adventi koszorúját. Képes tudósításunk itt olvasható.
  2006. november 12.
  Gyermek tánctalálkozó - A Szlovák Kisebbségi Önkormányzat már negyedik alkalommaé rendezi meg a legfiatalabbak tánctalálkozóját. A sikeres eseményről szóló képes beszámolónk itt olvasható.
  2006. november 10.
  Fotokörünk tagjának kiállítása Pakson- Horváth József a fotokör tagja tartott bemutató kiállítást a fototechnika fejlődésének utóbbi 60 évéről, Pakson. Képes riportunk itt olvasható.
  2006. november 10.
  Bartók Béla Emlékére- A Honismereti Akadémi ezévi negyedik rendezvénye Bartók Béláról szólt az emlékezetére rendezett kiállítás termében. Képes riportunk itt olvasható
  2006. november 9.
  Gobelin kör kiállítása - A művelődési központ kiállítótermében nyílt meg a kör szokásos évi bemutatkozása. Képes riportunk itt olvasható
  2006. november 5.
  Musztafa választása- Az Arabika Hastánccsoport tartott nagysikerű orientális táncbemutatót a művelődési központban. Új képekkel, írásokkal kiegészített képriportunk itt megtekinthető.
  Lakóhelyünk Rétság pályázat >>>
  2006. november 3.
  Bajmóci kirándulás- Szerkesztőnk most kapta meg az október 21-én szervezett szlovákiai kirándulás képeit. Az ebből összeállított képriport itt megtekinthető.
  2006. október 31.
  Idősek napja- Több évtizedes hagyomány, hogy a Vöröskereszt ünnepségen köszönti a város idős lakóit. Ezévi rendezvényről szóló beszámolónk itt olvasható.
  2006. október 30.
  Nemzeti Mindszenty emléknap- 1992 óta minden évben ünnepséget rendez a Szilágyi Erzsébet Nőegylet Felsőpetényben és Rétságon, Mindszenty József emlékére. A 2006 évi ünnepségről  beszámolónk itt olvasható.
  2006. október 29.
  Emléktábla a bíboros tiszteletére - Az 50 éves évforduló alkalmából a rétsági katolikus templomban ünnepi szentmise keretében emléktáblát avattak Mindszenty József bíboros tiszteletére. Riportunk itt olvasható.
  2006. október 27.
  Megújult az iskola bejárata - A közelmúltban elbontásra került az életveszélessé vált bejárat az iskolánk épületénél és új biztonságos prtált kapott a főépület. Riportunk itt olvasható.
  Felhívás Mindenki Karácsonya előkészítésére >>>
  November 16-án VÉRADÁS lesz >>>
  Lomtalanítás november 14 és 15-én >>>
  2006. október 25.
  Átadták a 2-es főút felújított szakaszát - Ünnepélyes keretek között a rétsági Nagyparkolóban, majd a művelődési központban tartott köszöntőkkel üdvözölték a munka befejezését. Képes riportunk itt található.
  2006. október 24.
  Ünnepség a forradalom évfordulóján - A művelődési központban került sor 1956 félévszázados megünneplésére. Képes riportunk itt található.
  2006. október 24.
  Homage á Bartók - A jeles zeneszerző születésének 125. évfordulója tiszteletére rendeztek tárlatot a művelődési központ galériájában.  Képes riportunk itt található.
  2006. október 19.
  Rétsági siker megyei vetélkedőn - A Közlekedik a család című vetélkedő kistérségi versenyét rétságiak nyerték, akik ezzel továbbjutottak a megyei döntőbe. Nem meglepetés, hogy ott is igen szép eredményt értek el. Képes riportunk itt található.
  2006. október 17.
  Parképítés a város közepén - Szorgos kezek munkája nyomán egyetlen nap alatt átalakultak a város közepén található rózsaágyások sziklakertté. Tudósításunk itt található.
  2006. október 15.
  Szüreti felvonulás - Ebben az évben kicsik és nagyok együtt szervezték a szüreti felvonulást, amelyet művelődési központban saját programjaik követtek.Új képekkel kiegészített tudósításunk itt található.
  2006. október 13.
  1956 nógrádi és rétsági eseményeiről - Tyekvicska Árpád, helytörténeti kutató, a Nógrád Megyei levéltár igazgatója tartott előadást Honismereti Akadémia sorozat részeként a könyvtárban Képes tudósításunk itt található.
  2006. október 6.
  Aradi vértanúkra emlékezve - Az általános iskola bensőséges hangulatú ünnepséggel emlékezett az aradi vértanúkra, és elhelyezték az intézmények koszorúit a templomkertben álló kopjafánál. A riportunk itt található.
  2006 október 1.
  Választási információk - Eredményekkel - Ezen az oldalon folyamatosan frissített adatokkal, információkkal szolgálunk az önkormányzati választásokkal kapcsolatban.
  2006. október 4.
  Önkéntes tűzoltók térségi vetélkedése - Szerkesztőségünkhöz most eljuttatott tudósítással elevenítjük fel a tűzoltónapot. A riportunk itt található.
  2006. október 1.
  70 éves a rétsági helyőrség - Ez alkalomból rendeztek ünnepi találkozóta 31. Hunyadi János Harckocsizó Dandár Baráti Körének szervezésével. A nap eseményeit bemutató riportunk itt található.
  2006 október 6.
  Vízhálózat karbantartás - A vízmű felhívása ívóvízhálózat karbantartásáról itt olvasható
  2006. szeptember 28.
  III Rider Motoros Fesztivál - A motoros és technikai sportok szerelmesei találkoztak szeptember első hétvégéjén Rétságon képes riportunk itt található.
  2006. szeptember 13.
  Illegális hulladéklerakó városunk határában - Lakossági kezdeményezésre bemutatjuk azokat a képeket, amelyek Pusztaszántón készültek.Riportunk itt található.
  2006. szeptember 10.
  Alternatív energiaforrásokról - rendeztek konferenciát a művelődési központban. A rendkívül aktuális, és már könnyen megvalósítható új energiarendszerekről szóló riportunk itt található.
  Tájékoztató az Egészségbiztostási Pénztár ügyfélszolgálat megszűnéséről >>>
  2006 szeptember 8.
  Társadalmi vita a laktanya hasznosításáról - A városi Önkormányzat nyilvánosságra hozza a laktanya hasznosítás koncepcióit, amelyre várja a lakosság véleményét. A dokumentumok innen letölthetők.
  2006 szeptember 4.
  Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat - A városi Önkormányzat ebben az évben is meghirdeti a felsőfokú tanulmányokat végző, szociálisan hátrányos tanulók részére a támogatási lehetőséget. A felhívás itt olvasható.
  Felhívás: Veszettség elleni védekezés - Ebzárlat >>>
  2006. augusztus 29
  Fotókör 3. kiállítása - A Magyar Fotográfia Napja tiszteletére megnyílt a Rétsági Fotókör és a Gyermek fotószakkör kiállítása. Képes riportunk itt található.
  2006. augusztus 26.
  Felavatták a megszépült katolikus templomot - Az áprilisban elkezdett felújítási munkák augusztus végére befejeződtek. A külsejében megújult templomot Dr. Beer Miklós püspök áldotta meg. Az ünnepi szentmiséről szóló tudósításunk itt olvasható.
  2006. augusztus 21
  Augusztus 20 ünnepe - Városunk hagyományosan gazdag eseménysorral tette emlékezetessé Szent István királyunk emléknapját.Képes riportunk itt található.
  2006. augusztus 14
  Lőcsei kirándulás - A Szlovák Kisebbségi Önkrományzat már több kirándulást szervezett a Felvidék történelmi emlékeinek megismerésére. Ezennel Krasznahorka és Lőcse volt az uticél. Új képekkel kibővítettképes riportunk itt olvasható.
  2006. augusztus 7
  Lovaskupa tizenkettedszer - A hűvös időjárás nem rettentette el sem a lovakat, sem a lovasokat, sem a közönséget. A versenyről szóló riportunk itt olvasható.
  2006. augusztus 2.
  Fertőtlenítő útmosás  - A keddi felhőszakadást követően a Rétsági Önkéntes Tűzoltók fertőtlenítő útmosást végeznek a város több pontján  Tudósításunk itt olvasható.
  2006. augusztus 1.
  Özönvíz öntötte el városunkat  - Kedden koraeste pár perc alatt hatalmas víztömeg gyűlt össze a városközpontban. Fotoriportunk itt található.
  Hirdetmény önkormányzati választás jelöltjeinek >>>
  Tankönyvárusítás az iskolában >>>
  Felhívás - beiskolázási támogatásról >>>
  2006. augusztus 1.
  1956 emlékezete - Az évfordulós rendezvények sorában a művelődési központ kiállítótermében nyílt dokumentumkiállítás. Tudósításunk itt olvasható
  Keresik a rétsági bankkártya tolvajokat >>>
  2006. július 28.
  Ünnepség az anyatejes táplálásért - Rétság város egészségügyi munkatársai már 5. alkalommal rendezik meg az UNESCO által alapított világnap helyi rendezvényét. Képes tudósításunk itt olvasható.
  2006. július 20.
  Útépítés éjjel-nappal - A 2-es út felújítását végző EGÚT Rt. tájékoztatta a Polgármesteri Hívatalt, hogy a jövő héten a felújítási munkák éjjel is folynak. Új képekkel kiegészített részletek itt olvashatók.
  Ismét aktuális a parlagfű irtásáról szóló felhívás >>>
  2006. július 31.
  Buszmegálló a régi helyén - Elkészült és ma déltől átadták a forgalomnak a főút melletti buszmegállókat. A részletek itt olvashatók.
  Tájékoztató a kisebbségi választásokról >>>
  Tűzgyújtási tilalom augusztus 3-tól  >>>
  2006. július 20.
  Újabb buszmeágálló áthelyezés - A következő napokban a Zrínyi utcában állnak meg a buszok. A részletek itt olvashatók.
  Szerverhiba miatt szünetelt a retsag.hu elérhetősége >>>
  2006. július 15.
  Romafesztivál 2006 - A Nagyparkolóban gyülekezők nyüzsgő sokasága jelzi, ebben az évben is sikeres rendezvényt tartott a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat. Képes riportunk itt olvasható.
  2006. július 15.
  Trabantosok Találkozója - A harmadik alkalommal megrendezett eseménysor számtalan programmal várta az autók szerelmeseit és a nagyközönséget. Képes riportunk itt olvasható.
  2006. július 11.
  Forgalomlassító járdaszigetek - A 2-es út rekostrukciója kapcsán kezdetét vette az újabb műtárgyak kiépítése. Képes tudósításunk itt olvasható.
  Nyári tábor fiataloknak >>>
  Megváltozott a 2-es út forgalma a diósjenői bekötőnél >>>
  2006. július 10.
  Gázszünet új időpontban - Korábban hírt adtunk arról, hogy augusztusban gázszünet lesz. Most arról kaptunk értesítést, hogy még ezen a héten elzárják a csapokat. A tájékoztató itt olvasható.
  2006. július 08.
  Ultrakönnyű Repülők Találkozója - Már hatodik alkalommal rendezték meg a sportnapot, ahol a repülők mellett a gazdag programon a nagyközönség is jól érezte magát. Képes riportunk itt olvasható.
  2006. július 2.
  Újra bajnok a Rétság Városi Sportegyesület labdarúgó csapata. Tudósításunk itt olvasható.
  2006. július 01.
  Mentőjuniális Rétságon - A Nógrád Megyei Mentőszolgálat minden évben más városban rendezi a szervezet születésnapi partyját. Ez évben Rétságon tölthettek egy feledhetetlen napot a munkatársak, a hozzátartozók és az érdeklődők. Képes riportunk itt olvasható.
  2006. július 01.
  Befejezéshez közeledik a katolikus templom felújítása - Közel 6.5 millió forintos rekonstrukció vette kezdetét. Folyamatsan új képekkel kiegészített tudósításunk itt olvasható.
  2006. június 30.
  Felhívás CivilDió kispályás labdarúgó tornára - A Diósjenőn működő CivilDió Egyesület kispályás labdarúgó tornát rendez a CivilDió Vándorkupáért. A tornára jelentkező csapatokat várnak. Részletes információk itt olvashatók
  2006. június 26.
  Buszmegálló áthelyezése új információkkal - A 2-es út felújítása kapcsán a munkálatok miatt ideiglenesen áthelyezésre kerül a Budapest irányába induló buszok megállója. A tájékoztató itt olvasható.
  2006. június 21.
  Ismét hőségriadó - Az ÁNTSZ felhívással fordul a lakossághoz, a várható kánikula okozta problémák megelőzése érdekében  A részles felhívás és tájékoztató itt olvasható.
  2006. Június 16.
  Felújítják az Imaházat - A helyi  Evangelikus Gyülekezet Rákóczi Úton lévő épületének teljes felújítása kezdődött a napokban. Tudósításunk itt olvasható.
  2006. június 6.
  Kézművesek kiállítása - Évadzáró tárlatát nyitotta a művelődési központ két művészeti csoportja. A Tűzzománc Szakkör és a Kézműves Szakkör munkái kerültek kiállításra Riportunk a megnyitóról ad tájékoztatást.
  2006. június 6.
  A város központjában a 2-es út felújítása - Egyes részmunkákkal, kiegészítő műtárgyak építésével már Rétság központjában is találkozhatunk a főútvonal felújításával összefüggő munkálkodással. Riportunk erről számol be.
  2006. június 4.
  Nemzetiségi Nap - A helyi Slovák Kisebbségi Önkormányzat már negydik alkalommal rendezte meg a szlovák kultúra fesztiválját. Képes riportunk a rendezvényről tudósít.
  2006. június 1.
  Endrei Judit volt az Ünnepi Könyvhét vendége - A Városi Művelődési Központ és Könyvtár rendezvényén kellemes, jó hangulatú est részesei voltak a jelenlévők. Tudósításunk itt olvasható.
  2006. május 29.
  Gyermeknap - A hűvös idő a művelődési központ falai közé szorította a szokásos szabadtéri gyermeknapi programokat, de a résztvevőknek nem volt okuk panaszra. Képriportunk itt található.
  2006. május 23.
  OTP új nyitvatartása - Változott a rétsági OTP fiók nyitvatartása.  A részletek itt olvashatók.
  Gázszolgáltatási szünet agusztusban >>>
  2006. május 17.
  Csontritkulás mérés - díjmentes csontritkulás mérési lehetőség.  A részletek itt olvashatók.
  2006. május 4.
  Kötelező eboltás - május 13-án lesz városunkban.  A teljes felhívás itt olvasható.
  2006. május 1.
  Majális 2006 - A kedvezőtlen időjárás ellenére több százan kezdték a napot a sportkombináton rendezett majálisban.  Képes tudósításunk itt tekinthető meg. 
  2006. április 30.
  Kirándulás: Pannonhalma, Győr - Egy rétsági csoport a Dunántúlra tervezett kirándulást Az út élményeiről tájékoztat képes beszámolónk.
  2006. április 26.
  Kiállítás a 125 éves Vöröskereszt tiszteletére - A műleődési központ aulájában rendezett ünnepségről tudósít képes beszámolónk.
  2006. április 21.
  Emléktáblát avattunk - Meghitt ünnepség keretében emlékeztek városunk szülöttére Szebellédy László vegyészprofesszorra 105. születésnapján. Képes tudósításunk itt olvasható.
  2006. április 12.
  Költészet napja -Spangár antológia  Harmadik alkalommal jelent meg a Spangár András Irodalmi Kör antológiája. A bemutatásról szóló költészet napi ünnepről tudósításunk itt olvasható.
  2006. április 10.
  Választási információk - A helyi választási iroda e honlapon is közzéteszi a választókörben induló egyéni jelölteket és területi listát állító szervezeteket. Az oldalon az eredmények és további választási információk is megtalálhatók.
  2006. április 10.
  Ebzárlat - A rókák veszettség elleni imunizálásával összefüggében ebzárlat van kihirdetve. A felhívás itt olvasható.
  2006. április 9.
  Óvodai beiratkozás - A részletes tájékoztató itt olvasható
  Tavaszi lomtalanítás Rétságon >>>
  Választási hirdetmény és tájékoztató >>>
     Figyelemfelhívás hamis bankjegyekről - Nógrád hasábjain >>>
  2006. március 27.
  Kolláth György Rétságon - Az "Úniós Esték" rendezvénysorozat keretében az ismert tévés személyiség, a szakértő alkotmányjogász volt városunk vendége. A rendezvényről szóló képes tudósításunk itt található.
  2006. március 20.
  A Club 69 bulija - A helyi fiatalok által kezdeményezett buli a művelődési központban már harmadik rendezvényéhez ért. A felhőtlen hangulatról beszámoló képes tudósításunk itt található.
  2006. március 20.
  Ismét nyertek a diákolimpikonok! - Néhány hete számoltunk be a Szellemi Diákolimpia területi döntőjéről, ahol Rétság város csapata továbbjutott az országos versenybe. Most kaptuk a hírt, hogy nemcsak továbbjutott, hanem jó felkészüléssel meg is nyerték azt. Gratulálunk a versenyzőknek. Az eseményről szól tudósításunk.
  2006. március 16.
  Március 15 - Méltó módon köszöntötte városunk az 1848-as forradalom és szabadságharc emléknapját. A városi ünnepségen kerültek átadásra a "Pro Urbe", és a "Vállalkozók a Városért" kitüntetések. Képes riportunk itt található.
  2006. február 24.
  Óvári János kiállítása - A helyi alkotó fetményeiből február 23-án nyílt kiállítás a művelődési központ galériájában.  Képes beszámolónk itt található.
  A közterületfelügyelő felhívása >>>
  2006. február 24.
  Pályázat ingatlan értékesítésére - Rétság Városi Önkormányzat értékesít egy Mikszáth úton lévő lakást. A részletek itt olvashatók
  2006. február 20.
  A Nógrádi Mecénás Alapítvány 2006-os felhívása - A Nógrád Megye Önkormányzata ezen alapítványon keresztül támogatja a különféle közművelődési megvalósítását. A 2006-os részletes kiírás itt olvasható.
  2006. február 20.
  Kéményseprés - Városunkban február 27-től március 10-ig végzik el a kéménysepréset, amit kötelező igénybe venni. A részletek itt olvashatók
  Az ÁNTSZ ügyfélfogadási ideje Rétságon 2006. márc. 1-től >>>
  2006. február 20.
  Vöröskeresztesek farsangi bálja - Ismét igen sikeres mulatságot rendezett a helyi Vöröskereszt aktívák csoportja.  Képriportunk itt található.
  2006. február 20.
  Farsang az óvodásoknak -  Nyüzsgő gyerekzsivaj, a készülődés izgalma, megszámlálhatatlan jelmez, és fokozott látogatottság. Képriportunk itt található.
  2006. február 18.
  Diákolimpia Rétságon -  Dr. Mező Ferenc Diákolimpia szellemi vetélkedő országos területi döntőjére került sor a művelődési központban. Képes tudósításunk itt található.
  2006. február 17.
  Palócföldi népi vallásosság című előadással folytatódott a Honismereti akadémia. Dr. Limbacher Gábor előadásáról készült Képes riportunk itt található.
  2006. február 14.
  Iskolások jelmezbáljával kezdetét vette a farsang - Az általános iskola felső tagozatának karneválja kezdte a város télbúcsúztató eseménysorát  Képes riportunk itt található.
  2006. február 10.
  Városi költségvetés hiánnyal - Rétság Város Önkormányzata legutóbbi ülésén elfogadta a város 2006 évi pénzügyi tervét. Tudósításunk itt olvasható
  2006. február 03.
  Tüdőszűrés - Három év után ismét részt vehet a lakosság az önkéntes tüdőszűrésen. A részletes felhívás itt olvasható
  Apeh-közlemény - A 2005. évi személyi jövedelemadó nyomtatványokról>>>
  2006. január 27.
  Újévköszöntő - A hagyományos év eleji köszöntő ezúttal a művelődési központban került megrendezésre. Képes riportunk itt található.
  Szemorvosi szakrendelés  >>>
  2006. január 20.
  Magyar Kultúra Napja - A városi könyvtárban megrendezett eseményen átadtás a "Lakóhelyünk Rétság" pályázat díjait, majd Budai Zoltán előadóestjét hallgatták az érdeklődők. Képes tudósításunk itt olvasható.
  2006. január 20.
  Pályázat lakás étékesítésére - A képviselő-testület értékesíti a hirdetményben megjelölt ingatlant A részletek itt olvashatók
  Sárga csekken fizetjük az okmányirodai illetéket  >>>
  2006. január 5.
  Mindenki Karácsonya - Képtárunkban az a kora délutántól késő estig tartó eseményről adunk fotós beszámolót. Összefoglalónk itt tekinthető meg.
 • Aktuális év címlapról archivált hírei >>>
 • 2017 évi hírek archívuma >>> 
 • 2016 évi hírek archívuma >>> 
 • 2015 évi hírek archívuma >>> 
 • 2014 évi hírek archívuma >>> 
 • 2013 évi hírek archívuma >>> 
 • 2012 évi hírek archívuma >>> 
 • 2011 évi hírek archívuma >>> 
 • 2010 évi hírek archívuma >>> 
 • 2009 évi hírek archívuma >>> 
 • 2008 évi hírek archívuma >>> 
 • 2007 évi hírek archívuma >>> 
 • 2006 évi hírek archívuma >>> 
 • 2005 évi hírek archívuma >>> 
 • 2004 évi hírek archívuma >>> 
 • Friss hireink itt találhatók >>>
 • www.retsag.net
  ©Copyright
  E-mail
  Webmester
  <vissza
  ^fel-