Megyei Mentőjuniális Rétságon

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai összeratró csapatot képeznek. Szükség is van erre, hiszen a munka során csak magukra számíthatnak. Ilymódon a szolidaritás, és a munkakapcsolat mellett kialakult baráti hangulat teljesen természetes. 
     Talán ezért is van, hogy Nógrád megye mentősei évente más-más városban rendeznek ősszejövetelt, ahol a megye - éppen nem szolgálatban lévő - munkatársai családtagjaival együtt tölthetnek el egy sok programot kínáló, kiváló szabadidős lehetőségeket biztosító napot.
     Ebben az évben úgy döntöttek, hogy Rétságon rendezik meg az összejövetelt, ide várják a megye "mentőseit". A szervezésbe a helyi mentőállomáson kívül sok-sok segítő és sponzor bekapcsolódott. Az eseményre a volt honvédségi sportkombinát területén került sor, igy aztán a juniális tökéletesen megfelelt a hagyományos majális hangulatának. Érkeztek is vendégek szépszámmal. A szervezők szívesen látták a dolgozókon, és családtagjaikon kívül a környékbeli érdeklődőket is. Volt is miért kilátogatni - hiszen Tamási Gyula a mentőszervezet megyei vezetőjének köszöntője után -  a programban számtalan különlegességgel találkozhatott minden jelenlévő: Rendőrségi bemutató, szimulátorok, gépjárműpark, - Tűzoltóság bemutató, gépjárművek - Mentő bemutató, gépjárművek, mentési eszközök - Iskolás gyermekek színpadi rendezvénye - Gyermekjátékok, ügyességi versenyek folyamatosan - Lovas bemutató, gyermek lovaglás folyamatosan - Sport rendezvények: foci bajnokság , stb. És persze házias vendéglátás a helyszínen készült babgulyásból.
     Képriportunk a rendezvény eseményeiről tudósít.

GiK
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-