Újévköszöntő 2006.

Január 27-re Mezőfi Zoltán polgármester a képviselő-testület nevében Újévköszöntőre hívta a város lakosságát a művelődési központba. A több éves hagyomány továbbélése, hogy ezennel ilymódon is köszönteni kívánt a város első embere minden helybenlakót.
     Az ünnep hangulatát két kiemelkedő produkció alapozta meg. Jakus Tímea előadóművésznőtől Petőfi Sándor "Világosságot!" című versét hallottuk, majd a My Fair Lady ismert dallamaiból készült keresztmetszetnek tapsolhatott a közönség. Ez utóbbi zenei élményt Dobai Szabolcsnak - a Rózsavölgyi Márk Művészeti iskola művésztanárának - és kollégájának, Fazekas Lászlónak köszönhetjük - aki a váci zeneiskola művésztanára.
     Mezőfi Zoltán köszöntőjében rövid összefoglalást adott az előző év eredményeiről, és kifejezte meggyőződését, hogy összefogással városunk sok nehézséget meg tud oldani. A köszöntőt követően már az intézmény előcsarnokában egy pohár pezsgő mellett kötetlen formában válthattak szót a résztvevők. Képeink az esemény hangulatát elevenítik fel.

GiK
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-