Városközponti buszmegálló ideiglenes áthelyezése

Legutóbbi információk szerint a buszmegálló "további áthelyezésre" került. Ezentúl a Posta melletti járdaszakaszon szálhatnak fel a Budapest irányába induló autóbuszokra.

Miként azt az utazó emberek tapasztalták, a 2-es számú főútvonal rekonstrukciója során új, erős és esztétikus burkolatot kapnak az autóbuszmegállók. Ezeket a munkákat jóval a aszfaltcsík felújítása előtt kell elvégezni.
      Néhány napon belül elkezdődik a város központjában lévő megállóhely javítása. elsőként a Budapest irányába utazók oldalán. A munkálatok ideje alatt ideiglenes megállóhely kerül kialakításra, ahol az utasok zavartalanul le, és fel tudnak szállni a járművekre. A megálló helye a Városháza mellett, a "Sipos" bolttal szemben került kijelölésre. A kivitelező, és a Polgármesteri Hivatal kéri a lakosság megértését és türelmét.
      A környezetvédők megnyugtatására a kivitelező cég illetékesei közölték, hogy a megálló elkészülte, és az ideiglenes állomáshely felszámolása után a zöldfelület eredeti állapotába kerül visszaállításra.
 


www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-