Nyári szabadságok az egészségügyi intézményekben 2010 >
2009. december 7.
Költözzön-e az iskola? - Összevont szülői értekeztelet hívott össze az iskola vezetés az SzMK-val karöltve, mert a szülők véleményére, állásfoglalására kiváncsiak, hogy az alsótagozatos iskola ősztől átköltözzön-e a főépületbe? A kérdésre nem lehet egyszerű igennel vagy nemmel válaszolni. Az együttgondolko- dást segíti itt olvasható elemzésünk.
Helyettesítések az egészségügyi intézményekben (2007) >>>
2007. június 29.
Vandál rongálás az iskolánál - Úgy tűnik a nyári időszakban idén is károkozók szeszélyeinek van kitéve iskolánk épülete. Egy jelentéktelennek látszó, ambár annál veszélyesebb éjszakai cselekményről tájékoztatunk. Reméljük odafigyeléssel a hasonlók elkerülhetők lesznek.
Tájékoztató a dolgozók gimnáziumába való felvételről >>>
2007. június 21.
Évzáró a Gimnáziumban - Májusban adtunk hírt a 4. (12.) osztályos gimnazisták ballagásáról. Most pedig a nappali tagozatos középiskolai osztály évzárójáról tudósítunk.
Vizitdíj szabályzat a II-es körben és a fogorvosnál >>>
2007. február 7.
Bőrműves tanfolyam indul - Az eddig is sokoldalú kézműves foglalkozások köre bűvülhet egy vállalkozó kedvű bőrműves által kezdeményezett foglalkozás sorozattal. A felhívás itt olvasható.
2007. január 20.
Egészségügyi ellátás változásai - A Balassagyarmati Kenessey Albert Kórház főigazgatójának tájékoztatóját itt olvashatják.
2006. december 12.
Pályázat óvoda vezetői állásra - Az önkormányzat által hirdetett pályázat itt olvasható.
2006. december 2.
Kreatív Hobby Műhely- A művelődési központ több új csoporttal bővítette kínálatát. Közülük a Hobby Műhely foglalkozásáról készítettünk rövid tudósítást. Itt olvasható.
2006. november 29.
Tanácskozás a csökkent munkaképességűekért- A rétsági kistérségi paktum kezdeményezésére létrejött tanácskozásról riportunk itt olvasható.
2006. július 28.
Ünnepség az anyatejes táplálásért - Rétság város egészségügyi munkatársai már 5. alkalommal rendezik meg az UNESCO által alapított világnap helyi rendezvényét. Képes tudósításunk itt olvasható.
2006. május 17.
Csontritkulás mérés - díjmentes csontritkulás mérési lehetőség.  A részletek itt olvashatók.
2006. március 20.
Ismét nyertek a diákolimpikonok! - Néhány hete számoltunk be a Szellemi Diákolimpia területi döntőjéről, ahol Rétság város csapata továbbjutott az országos versenybe. Most kaptuk a hírt, hogy nemcsak továbbjutott, hanem jó felkészüléssel meg is nyerték azt. Gratulálunk a versenyzőknek. Az eseményről szól tudósításunk.
2005. március 19.
Diákolimpiai döntő Rétságon - március 19-én városunkban rendezték meg a Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia Kelet-magyarországi döntőjét, amelyen iskolánk csapata is jó eredményt ért el. Képes tudósításunk itt tekinthető meg.
2005 február
A megye könyvtáros és közművelődési szakemberei tanácskoztak Rétságon - A szakma informatikai lehetőségeinek új útjairól szóltak az előadások. Képes tudósításunk itt olvashatók
Szemorvosi szakrendelés -  2005. február 17-től az Egészségügyi Központ épületében szemészeti szakrendelés kezdi meg működését. A részletek itt olvashatók
Csontritkulás mérés - önköltséges áron Rétságon, a rehabilitációs központban. A részleteket itt elolvashatja
2004. október
25 éves a Mikszáth úti Óvoda
Éppen 25 esztendeje annak, hogy az akkori nagyközség új óvodát adott át a település kisgyermekeinek. Az évforduló tiszteletére kedves hangulatú ünnepséget rendeztek. Képes tudósításunk az eseményt idézi.
2004 október 10.
12 nem egy tucat
A meglepő cimmel kiállitás nyilt a Városi Művelődési Központ galériájában, a  Rózsavölgyi Márk Művészeti iskola Diósjenői Tagozatának munkáiból. Megtekinthető október 23-ig.

Aktuálisok

A művelődési Központ aulájában, havonta új tartalommal
Foto- dokumentációs kiállítás
az előző időszak eseményeihez kapcsolódó témákban

Spangár 
antológia
negyedik alkalommal

Emléktábla
Szebellédy professzornak

Információk a Könyvtárban
Linkajánló
Oktatási Minisztérium
Kulturális Minisztérium
ESZCS Minisztérium
Orvosok Nógrád megyében
Mentőállomások
Pro-patiente - gyógyítás és egészség
Pszichológia online
Rendőrség
Sulinet
Sulinet Álalános iskolák
Oktatási startlap
Puska
Ovoda.lap
Közoktatási Közalapitvány
Startlap.hu

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-