Az RVSE elnökségének felhívása
Rétság Városi Sport Egyesület
2651 Rétság Mikszáth út 41

Felhívás!

TISZTELT RÉTSÁGIAK, SPORTOLÓK LABDARÚGÓK !

Mint az Rétság Városi Sport Egyesület vezetője szólok hozzátok. 
     Akik részt vettek a szombat esti gyűlésen azok személyesen meggyőződhetek a dolgok állásáról. Tudom nagy ez elkeseredettség, meg is értem. Most mégis arra kérlek benneteket, hogy az előttünk álló Szent Ünnepet ne rontsátok el! Higgyétek el, ez nem javítana a helyzeten. Sőt én attól félek, hogy egyes provokátorok még belehúznak titeket valamibe. Nem azért mert félek tőlük hanem az egyesületünk kiváló hírnevét rontanánk vele. 
     Ne tekintsétek példának amit egyes pártjaink és politikusaink művelnek az országgal. A képviselő-testület tagjai kimondták nem politikai célból döntöttek amikor nem adtak az egyesületünknek egy fillért se. Tehát aki mást állít, az hazudik. A problémák lerendezése, megbeszélése elsősorban a tárgyalóasztal mellett kell, hogy történjen, de a törvényes utat mindenféle körülmények között BE KELL TARTANNI! Ezért higgadtságra intek mindenkit.

Tudom, hogy az idő szorít, de mindenkitől türelmet kérek. Azon dolgozunk, hogy ti továbbra is sportolni tudjatok. Ha nem kelletek a városnak, majd kelletek valahol máshol lehetőleg minél jobb körülmények között. Mi nem fogunk ünnepelni. Tárgyalni, érvelni fogunk az érdeketekben. 

A közelgő ünnepünk ÁLLAMALAPÍTÓ SZENT ISTVÁN KIRÁLYUNK által a magyarság egyik legnagyobb SZENT ÜNNEPE. Ismételten kérlek benneteket, ünnepeljetek magyarokhoz méltóan !
MÉLTÓSÁGGAL!!!!  TISZTELETTEL!!!!!

Előre is köszönöm hogy kérésemet megfogadjátok!

        SALGAI GYÖRGY

Hajrá Rétság ! Hajrá Rétság ! Hajrá Rétság !

 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-