Pályázati felhívás sportegyesületek támogatására >>>

Labdarúgás gyorsinfó!
Értesítés Liga értekezletről >>>
Megye III. Rétsági csoport versenykiírás 2008-2009 >>>
Jelentkezési lap innen letölthető >>>


Megye III. Rétsági csoport sorsolása 2008 tavasz >>>
Megyei I. Nyugati csoport sorsolása 2008 tavasz >>>
Megyei I. Nyugati csoport serdülő sorsolása 2008 tavasz >>>

Segédletek sporttámogatások igényléséhez
Kitölthető adatlap Word dokumentum formátumban >>>
A pályázati útmutató és szabályok (pdf) >>>

A Városi Sportegyesület felhívása itt megnyitható >>>
2007. augusztus 14.
Rétság sportja lefejezve - A korábban nagy hanggal kinyilvánított szólamok ellenére a képviselő-tetület többségének nem kell, hogy 150 sportoló folytassa eredményes pályafutását. Kompromisszumkeresés helyett csőbehúzás. Máshol se versenyezhessenek! A serdülők utolsó edzéséről készült képekkel kiegészített tudóításunk itt olvasható.
2007. augusztus 5.
Díjugrató lovasverseny Pusztaszántón - Már 14.szer találkoznak a lovassport kedvelői, hogy díjugratásban összemérjék erejüket, tudásukat, és mellesleg a kellemes sportélmények mellett a látogatóknak is emlékezetes programot biztosítsanak. Új képekkel kiegészített riportunk itt olvasható.
2007. július 30.
Határontúli labdarúgó kapcsolat - Már majd negyedszázada, hogy a Rétsági Sportegyesület, az öregfiúkkal karöltve minden évben meghívja a Vilkei focistákat. Az idei barátságos mérkőzésről tudósításunk itt olvasható.
2007. július 27.
Noémi ötödik helyen végzett - A Belgrádban zajló olimpiai fesztiválon Európa nagy országainak versenyzőivel mérkőzve a rétsági sportoló kiváló helyen végzett. Tudósításunk itt olvasható.
2007. május 10.
Újabb szivacskézilabda siker - Kisiskolás leány csapatunk a régiódöntőben is kiváló szerepléssel, másodikként bejutott az országos elődöntőbe. Tudósításunk itt olvasható.
2007. április 25.
Régiódöntőben mindkét szivacskézilabda csapatunk - A közelmúltban lezajlott megyei döntők után mind a fiúk, mind a lányok csapata részt vehet az Észak-Magyarországi régió megmérettetésén. Tudósításunk itt olvasható.
2007. április 22.
Kispuskalövészet a rétsági lőtéren - Ismét minősítő versenyt rendeztek a lövészeknél. Ezúttal kispuskák kaptak szerepet. Képes riportunk itt olvasható.
2007. április 16.
Pest megyében lett bajnok szivacskézilabda csapatunk - A lányok csapata versenyen kívül is a legjobb eredményt érte el. Csütörtökön indul a Nógrád megyei verseny. Tudósításunk itt olvasható.
2007. március 25.
Országos versennyel nyit a lőtér - A Rétsági Árpád Egylet ezévi első szabadtéri programja a 0.22-es sportpisztoly lőszám, amelyre az ország minden tájáról érkeznek versenyzők. Tudósítónk a helyszínről hozott képes riportot. Itt olvasható.
2007. március 22.
Újabb bukta! Törvénysértő az adatkérés - Szerkesztőnk kérdésére válaszolt a Péterfalvy Attila adatvédelmi biztos. A sportegyesületek tagjainak adatai nem kiadhatók. Tudósításunk itt olvasható.
Rétsági Árpád Egylet felhívása akadályversenyre >>>
2007. március 15.
Asztalitenisz siker a Diákolimpián - A Főnix Asztalitenisz Sportegyesület két iskolás sportolója kiemelkedő eredménnyel tért vissza a Kecskeméten rendezett országos versenyről. Képes tudósításunk itt olvasható.
2007. március 11.
Mező Ferenc Diákolimpia - A Kelet-Magyarországi területi versenyről az országos döntőre bronzéremmel bejutott csapatunk tisztes helytállással szerepelt Kecskeméten. Tudósításunk itt olvasható.
2007. március 5.
Salgótarjánban képezik edzőinket - A labdarúgó csapatok sportvezetői, felkészítői rendszersen résztvesznek a számukra kötelező továbbképzésen. Egy hétvégi bemutatóval egybekötött előadássorozatoról szóló tudósításunk itt olvasható.
2007. február 18.
Viharos sportegyesületi gyűlés reménykeltő igéretekkel - A csütörtöki képviselő-testületi ülést követően kétségesé vált az RVSE Megye I osztályban való versenyzése, és ezzel további 100 rétsági játékos sportolási lehetősége. A megoldást keresve hívtak össze egyeztető gyűlést a város vezetőivel Tudósításunk itt olvasható.
2007. február 18.
Rétság csapata bronzérmes a Szellemi Diákolimpián - Pontosabban annak Kelet-magyarországi területi döntőjén, amelyen a 12 iskola csapata vett részt a Városi Művelődési Központ aulájában rendezett eseményen. Képes riportunk itt olvasható.
2007. február 16.
Rétsági fiatalok a megye kitüntetettjei között - Február 15-én ünnepélyes keretek között, a Nógrád Megyei Közgyűlés dísztermében adták át a "Jó tanuló jó sportoló" elismerő címeket. A díjazottak között 6 rétsági kiválóság is kitüntetést kapott. Tudósításunk itt olvasható
2007. február 15.
Botrányos diszkrimináció a sporttámogatások megállapításánál - A képviselő-testület a tervezetthez képest 2,3 millióval megemelte a támogatásra fordítható összeget, de megfelelő mérlegelés helyett a sportszakmai szempontokat mellőző döntés született. Tudósításunk itt olvasható
2007. február 15.
Sass Noémi magyar bajnok - A február 11-én Tatán rendezett országos bajnokságon súlycsoportjában Noémi érte el a legjobb eredményt és így a dobogó legfelső fokára állhatott. Tudósításunk itt olvasható
2007. február 12.
Pályázaton nyert az RVSE - A pénzforrások előteremtése a sportban sem könnyű. Jól előkészített, megfelelően menedzselt pályázattal, és persze megfelelő sporteredménnyel van esély források megszerzésére. Egy ilyen jó hírről számolunk be itt olvasható hírünkben.
2007. január 20.
Labdarúgó teremtorna rétsági győzelemmel - Hagyományosan január közepén kerül sorra a labdarúgúk teremtornája. Ebben az évben 7 csapat játékát követte figyelemmel a szurkolók népes csoportja. Riportunk itt olvasható.
A labdarúgó 2006 őszi idény sorsolása innen letölthető >>>
2006. július 2.
Újra bajnok a Rétság Városi Sportegyesület labdarúgó csapata. Tudósításunk itt olvasható
2006. március 20.
Ismét nyertek a diákolimpikonok! - Néhány hete számoltunk be a Szellemi Diákolimpia területi döntőjéről, ahol Rétság város csapata továbbjutott az országos versenybe. Most kaptuk a hírt, hogy nemcsak továbbjutott, hanem jó felkészüléssel meg is nyerték azt. Gratulálunk a versenyzőknek. Az eseményről szól tudósításunk.
2005. április 10.
Rétsági olimpikonok - Iskolánk csapata impozáns versenyzéssel, alapos felkészültséggel megnyerte a szellemi diákolimpia országos döntőjét. Tudósításunk itt olvasható 
2005. március 19.
Diákolimpiai döntő Rétságon - március 19-én városunkban rendezték meg a Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia Kelet-magyarországi döntőjét, amelyen iskolánk csapata is jó eredményt ért el. Képes tudósításunk itt tekinthető meg.
A labdarúgó tavaszi idény sorsolása innen letölthető >>>
2005. február 25.
3,2 millió támogatás Rétság sportegyesületeinek - Rétság város képviselő testülete minden évben kiemelt figyelemmel kiséri a városban működő sportegyesületek tevékenységét, és az pénzügyileg is támogatja. Tudósításunkat  itt olvashatja.
Erős emberek Rétságon - első alkalommal került
 megrendezésre a Nógrád Megyei Nyílt Felhúzó Bajnokság.  A tudósítást és az eredményeket elolvashatja itt
JUDO TANFOLYAM Rétságon
Minden korosztálynak, lányoknak és fiúknak
A részleteket elolvashatja itt
Veretlenül az MB1-ben

A rétsági labdarúgó csapat hihetetlen teljesitményéről írt cikket elovashatja a Hangadóban

Aktuális

Augusztus 25. szombat
Rétságon,  a laktanya telephely és a sportkombinát területén
IV. KING RIDER MOTOROS
FESZTIVÁL
A Megyei I. osztály sorosolása
2007-2008
őszi fordulóra
(nyugati csoport)

Megyei III. osztály 
sorosolása
a 2007-2008 őszi fordulóra
(rétsági csoport)

A Megyei I. osztály 
serdülők
sorosolása
a tavaszi fordulóra
Megyei I. osztály
tabellája
az 2006 őszi forduló zárásakor

Linkajánló
Foci.hu
Magyar Labdarúgó
Szövetség
Sporthírek.hu
Sport.lap.hu
Telesport
Magyar
Olimpiai Bizottság
Sportfotók
Index.hu
Origo.hu
Startlap.hu

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-