Webmester ajánlata - weblaptervezés, tanácsadás, honlap üzemeltetés
-
Ezen oldal tervezője, üzemeltetője, webmestere Girasek Károly. Amennyiben a honlap megnyerte tetszését, és úgy gondolja, hogy hasonlóan ízléses megjelenésű, áttekinthető, könnyen lapozható, informatív honlapot akar, esetleg az itt látott kiegészítő szolgáltatások is érdeklik, keresse a lap webmesterét, aki készséggel áll az új lapot indítani tervezők, vagy a már működő honlapok megújítóinak segítségére. Az ötlettől a rendszer kidolgozásán, a domain név lefoglalásán keresztül a terv elkészítésében és folyamatos üzemeltetésben mindenben számíthat szakértelmére tapasztalatára.

Alábbiakban ismertetek néhány referenciát azokból a munkákból, amelyek jelenleg is elérhetők az interneteten. Megjegyzendő, hogy az egyes lapok tartalma megjelenésen nem elsősorban a webmester elképzelését tükrözik, mert a megrendelő elvárásainak figyelembevételével kell megalkotni egy-egy vizuális rendszert.
 


Független Rétsági Honlap >>>
A bal oldali portál néhány önálló aldomainje:
vmkk.retsag.net - Művelődési Központ >>>
konyvtar.retsag.net - Könyvtár >>>
hangado.retsag.net - Hangadó havilap >>>
helikon.retsag.net - Börzsönyi Helikon >>>
rtv.retsag.net - Rétsági Televízió >>>
suli.retsag.net - Rétsági általános Iskola >>>
tourinform.retsag.net - Tourinform iroda >>>

Bánk község honlapja

Tolmács község honlapja

Árgus-Szem Kft Honlapja >>>

Szurdok Vendégház >>>

Salgótarján Bercel Ford honlapja >>>

Mitsubishi Rétság Autóház honlapja >>>

Schmidt Kommunális gépek forgalmazója >>>

Névjegynaptár honlapja >>>

Falusi Vendéglátók megyei honlapja >>>

Meffert Hungaria Kft honlapja >>>

Az Anna étterem honlapja >>>

A Seholsziget Élménypark honlapja >>>

Igény szerint testraszabott weblapot készítek. Bármilyen megoldás lehetséges, de a döntés előkészítéséhez, a kalkuláció elvégzéséhez álljon itt 3 tipikus ketegória Eltérő igényeket is megvalósítunk, egyedi konzultáció és árkalkuláció alapján. (Az alábbiakban megadott árak csak az oldalak elkészítését és meglévő tárhelyre való feltöltését jelentik. Amennyiben még nincs tárterületük, domain nevük segítünk az Önöknek legjobban megfelelő tárbiztosításban, vagy saját domain név regisztrációban is.)

1. típus - Alap
Egyszerű, bemutatkozó megjelenítés, a későbbi továbbfejlesztés lehetőségével.
Tartalmazza: a cégarculat elemeinek felhasználásával kialakítandó főoldal grafikus tervét, a további oldalak cégarculat szerinti kialakítását. Menürendszert maximum 5 megnyitható oldallal a megrendelő igénye szerinti tartalommal. Az oldalak anyaga összesen 10000 karakter és 5 kép melyet digitális formátumban kell biztosítani. További oldalak +2000 Ft-ér beépíthetők. A kész anyag feltöltése az internetre.
Az ilyen oldalak általában nem igényelnek karbantartást, vagy csak évente 1-2 alkaolmmal, amit külön munkadíjjal számolunk fel.
Az elkészítés ára: 20 000 Ft
(Ilyenek pl: Árgus Szem Honlapja, Szurdok Vendégház, Anna Étterem, Névjegynaptár honlapja. Ez utóbbi azóta bővítésre került.)
-
2. típus - Komfort
A cég arculatának megfelelő bemutatkozás, tevékenységi körök, szolgáltatástípusok, termékszerkezet, stb kategóriákba sorolt feldolgozásával, a későbbi továbbfejlesztés lehetőségével.
Tartalmazza: a cég arculatelemeinek felhasználásával kialakítandó főoldal grafikus tervét, mozgó, változó elemek beépítésével. A főoldal és a belső oldalak frammek-re (keretekre) épített megjelenítését, ami megkönnyíti a navigációt, az eligazodást. A további oldalak cégarculat szerinti kialakítását. 2 szintű menürendszert, az oldalakon belüli navigálásra. Maximum 20 megnyitható oldalt a megrendelő igénye szerinti tartalommal. További oldalak +2000 Ft-ért beépíthetők. Az oldalak anyaga laponként átlgosan egy gépelt oldal 2-3 kép. Közvetlen elérhetőséghez elekronikus levélcím beépítése minden oldalra.
A kész anyag feltöltését az internetre Regisztrálás a fontosabb keresőprogramokba, és téma szerinti tartalomjegyzék oldalra.
Az ilyen internetes lapokat havonta érdemes módosítani, karbantartani, amit külön megállapodás alapján számlázunk.
Az elkészítés ára: 50 000 Ft
(Ilyenek például a Bánk, Tolmács község, Falusi vendéglátók, Schmidt honlapjai, de a megrendelés óta ezek is bővítésre kerültek. Ide sorolható a Seholsziget honlapja is.) 
-
3. típus - Extra
Egyedi konzultáció alapján egyedi megoldások kialakítása a megrendelő igényei szerint.
Tartalmazza: A 2. típusnál felsorolt szolgáltatásokat, terjedelmi korlátok nélkül, további szolgáltatások beépítési lehetőségével. Változó menük, önálló aldomainek, listapanelek, űrlapok beépítésével 2-3 szintű menü és oldalrendszert, az oldalakon kialakított bőséges kereszthivatkozások rendszerével. Igény esetén hang, video, mozgó elemek felhasználásával, fórum, vendégkönyv beépítésével.
A szolgáltatás tartalmazza az internetre feltöltést, kereső és tartalomjegyzék oldalakba való regisztrálást, linkcserepartnerek felkutatását, beépítését. 
Az ilyen honlapok folyamatosan jól bűvíthető struktúrával készülnek, testreszabhatók, és eleve számol a megújítás lehetőségével. Akár napi frissítésű webhely is lehet. A karbantartást a feladat jellegének megfelelően külön megállapodás alapján számlázzuk.
Az elkészítés ára: 
Alaprendszer kialakítása 10000 Ft. (Menüstruktúra, gombok, vizuális elemek, látványterv) 
+ elkészített aloldalanként 2000 Ft, feldolgozott képenként 200 Ft. Minimum 45 belső oldal, tehát 100.000 Ft.
(Ilyenek például a Ford Romhányi, a Mitsubíshi Rétság Autóház, a Mefferthungaria honlapja és a retsag.net portál.)
-
A fenti típusok mellett bármilyen egyedi igény is megvalósítható!
-
Az elkészítés alapja: a megrendelő által megadott elképzelés és arculati kézikönyv vonatkozó oldalainak fénymásolata, a szöveganyag számítógépes állományként (pl Word), a képek digitálisan. (Szükség esetén jó minőségő scannelhető fotó az össz képanyag max 10%-ában, illetve külön megállapodás alapján elkészítem a fotókat.)
    Az ajánlat nem tartalmazza a feltöltéshez szükséges tárterület biztosítását, illetve domain név regisztrálást, e-mail cím igénylést, internet előfizetést. Ezekkel a megrendelőnek rendelkeznie kell. Igény esetén ezek intézésére tanácsot adok, illetve külön díjazásárt konkrét közreműködést biztosítok a teljes ügyintézésre.
Írjon levelet, telefonszámmal és egyezetésre visszahívjuk!
girasek@wnet.hu
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-