Copyright - Impresszum

Kiadó: A Független Rétsági Honlapot Girasek Károly alapította 2007-ben. 2010. október 10-től a lap teljesjogú tulajdonosa Góg Katalin. Felelős szerkesztője: Góg Katalin. A honlap magánkiadásban, gazdasági cél nélkül működik. Címe: 2651 Rétság, Orgona köz 2. E-mail: girasek@wnet.hu. A lap gondozásában az alapító és a tulajdonos által felkért szerkesztők, cikkírók, fotósok, tudósítók működnek közre. 

A kiadó nem kért kéziratokat, fotókat nem őriz meg és nem küld vissza! A Szerkesztő Bizottság joga a kérés nélkül beküldött anyagokat, olvasói leveleket elbírálni, és dönteni annak esetleges megjelentetéséről, vagy elutasításáról. A kiadó nem köteles a hozzá küldött anyagokat megjelentetni. A honlapon semmilyen formában nem hozhatók nyilvánosságra mások személyiségi jogait sértő, alkotmányos vagy egyéb jogszabályokkal tiltott tartalmak. 

Minden jog fenntartva! A www.retsag.net szerzői joga Girasek Károly tulajdona. A lap grafikai megoldását bármely részletében vagy egészben, az azon tárolt adattartalmat bármilyen adattárolóra menteni, további más sajtótermékekben közölni, bármilyen formában nyilvánosságra hozni csak a szerő és/vagy kiadó előzetes írásos engedélyével lehetséges. 
     Nem minősül utánközlésnek, illetve jogosulatlan felhasználásnak, ha más internetes oldalakon a teljes honlap címére mutató linket (www.retsag.net) helyeznek el, illetve az aldomain alatt elérhető főoldalakatra mutató linket helyeznek el. (helikon.retsag.net, konyvtar.retsag.net. vmkk.retsag.net, tourinform.retsag.net, suli.retsag.net, spangar.retsag.net, ovi.retsag.net, hangado.retsag.net, rtv.retsag.net lap.retsag.net, pmh.retsag.net) Ez esteben is kérjük, hogy e-mailben jelezzék az oldal címét, ahol a kapcsolódás megjelölése szerepel. Kölcsönös együttműködés alapján linkgyűjteményünkben mi is elhelyezzük az együttműködő partnerek elérhetőségét. 

Felelősség kizárása
     Az oldal anyagai tájékoztató jellegűek, azokat a kiadó az érintett intézményektől, hivataloktól partnerektől kapja. Bár nagy gondot forditunk az adatok, fotók frissítésére, előfordalhat, hogy a szövegekben, a képekeken, cim- és eseményadatokban hibás információt talál az olvasó. Az esetleges eltéréseket a lehető regrövidebb időn belül korrigáljuk, de az ebből származó kellemetlenségekért vagy bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk. 
     Kétség esetén telefonon, személyesen, vagy e-mailben keressék fel az érintett intézményt részletes, és pontos információk beszerzése érdekében. 
     Egyben kérjük a Tisztelt Olvasót, hogy amennyiben valamilyen pontosítást, módosítani, javítani valót lát lapjainkon, e-mailben értesítse a kiadót, vagy webmesterünket. A jelzések alapján a hibát rövid időn belül korrigáljuk.

Kereskedelmi márkanevek
A www.retsag.net-en több helyen szerepelnek kereskedelmi márkanevek továbbá településnevek. Ezeket a márkaneveket és tulajdonosaikat sehol nem soroljuk föl és nem jelezzük a szövegben, ettől függetlenül valamennyi márkanév és településnév a megfelelő jogos tulajdonoshoz tartozik. A kereskedelmi márkaneveket minden esetben csupán szerkesztési okokból és a felhasználók tajékoztatására használjuk, a településneveket hely megjelölésére. Egyetlen esetben sem kívánjuk magunkat az adott márkanév tulajdonosaként, településnév jogos használójaként feltüntetni. 

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-