Elszomorító labrarúgó hír 
-
Különös hivatalos nyilatkozat jutott el szerkesztőségünkhöz a Rétság Városi Labdarúgó Egyesület vezetőségétől. A levél alul közvetlenül is megnyitható.
      Arról szól, hogy a a Megyei Első ossztályban való nevezés határideje a mai napon, július 11-én lejárt. Tekintve, hogy a nevezésnek a pénzügyi feltételei nem adottak, így nevezni nem tudnak.
      A hír egyszerre megdöbbentő és elkeserítő, hiszen a napokban számoltunk be az egyesület kiemelkedő sikeres szerepléséről, ami feljogosítja hogy a "felnőtt" csapattal - és a hozzá kötelezően csatlakozó ifjúsági, serdülő, stb csapatokkal - nevezzen a Megye I-be. Továbbá a MegyeIII-asban elért aranyérem pedig a másik csapatot feljogosítja a MegyeII-ben való nevezésre. Ilymódon az egyesület sportolói a városi rangnak megfelelő eredményességgel, városi rangban, városi egyesületekkel mérközhettek volna.
      A hír pontos háttere nem ismert, csak sejthető, ezért az információ gyors közreadásán túl hosszabb elemzésbe nem kezdenék. Kerestem Salgai Györgyöt, akit nem tudtam elérni, de SMS üzenetben igérte, hogy a hét első napjaiban részletes interjút ad, amelyben a vezetőség közös döntésének hátterét is megosztja az Olvasókkal. Tehát most ennyit, de folytatás következik.
GiK 

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-