Edzői továbbképzés Salgótarjánban !

Vasárnap 08.00 -tól 16.00-ig tartotta az MLSZ Felnőttképzési Intézett a Nógrád Megyei edzők számára a továbbképzést Salgótarjánban az Öblös pályán! Ezen részt vettek a RVSE Edzői is, Salgai György, Havay Zoltán, és Szabó Endre. Ez szükséges volt ahhoz hogy a  Megyei I Osztályban működni tudjanak a csapatuknál! 
     Nagyszerű feltételek mellett magas színvonalú szakmai órákat tartottak a felkért szakemberek! Simon Attila a Nógrád Megyei Edzőképző Instruktora a vezetési ismeretekből, a labdarúgás pszichológiájából és  edzésvezetésből tartott a napi munkában kiemelkedően hasznosítható ismereteket nyújtó előadást! Utána Szokolai László az Magyar U17 -es csapat vezetője a csapat eredményeiről és a felkészülésről valamint az idei versenynaptárról tájékoztatta a jelenlevőket! A többszörös válogatott labdarúgó külön kiemelte hogy a csapatban több Nógrád Megyei fiatal is szerepel és ő különösen elégedett a munkájukkal! Ezek után több nagy múltú együttes felkészülését edzéseit nézték meg a résztvevők videón. Ebéd után az SBTC serdülő csapata tartott bemutató edzést. Utána Dr Tamássy Gyula a sportorvoslásból valamint a változó törvényekről számolt be.  A csapatjáték kialakulásáról, edzésismeretekből  Simon Imre tartott bemutatót! 
     Végezetül a Megyei elithez tartozó edző kollégák tartalmas eszmecseréje zárta a napot. Záró szóként elhangzott viszontlátásra két hét múlva a bajnoki nyitányon! Hajrá Rétság!

Sz.Gy. 
Kiváncsiak vagyunk véleményére, észrevételére! Itt hozzászólhat a témához >>> 
Reménytelenség után Hapy End - Az RVSE nevezett a Megye I-be. >>> 
A tavaszi idény sorsolása a Megye I-ben >>> 
Az egyület oldala a retsag.net portálon >>> 
Viharos sportegyesületi ülés - megoldási igérettel >>> 
Botrányos diszkrimináció a sporttámogatások megállapításánál című cikkünk >>> 
Ön egyetért-e a döntéssel? Szavazzon >>> 
A testületi ülésen készült videofelvétel itt megnyitható, illetve letölthető >>> 
A pályázati kiírás szövege >>> 
  Rétság Városi Sportegyesület Pályázata (pdf) >>> 
 Az előző évi pályázati elbíráslás jegyzőkönyve és döntése a 2006 februári jegyzőkönyvben >>> 
2006 tavaszi sorsolás táblázata >>> 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-