Moziműsor 2011. augusztus
Havonta frissítjük
Utolsó módosítás 2011. július 29.

-
Augusztus 5. péntek 18.00
Elhajlási engedély
Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 105 perc, 2011 (+16)
Fsz: Owen Wilson (Rick), Jason Sudeikis (Fred), Christina Applegate (Grace), Jenna Fischer (Maggie)
A legjobb házasság is folyamatosan rászorul az elsősegélyre. Az évek óta házasságban élő két jó barát felesége, amikor azt veszi észre, hogy férjeik állandóan a nőket bámulják, nőkről beszélgetnek és valószínűleg nőkkel álmodnak, megpróbálják ravaszul megoldani a helyzetet: adnak egy hét kimenőt. Rick és Fred egy hét elhajlási engedélyt kap. Azalatt azt csinálnak, amit akarnak, nincs kérdés, nincs harag, de egy hét múlva vissza kell térniük hűséges párjaikhoz. Valóra vált álom? Első hallásra annak tűnik. De a két pasas fokozatosan rájön, hogy az általuk elképzelt facér élet egyáltalán nincs összhangban a valósággal.
-
Augusztus 12. péntek 18.00
Az utazó
Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia thriller, 103 perc, 2010 (+12)
Fsz: Angelina Jolie (Elise Clifton-Ward), Johnny Depp (Frank Tupelo)
Velence az álmok és a tenger városa. Frank Amerikából érkezett olaszországi körútra, de nem érdeklik a látnivalók. Egy szerelmi csalódást szeretne kiheverni, és úgy látszik, ez sikerülni is fog neki: megismerkedik egy gyönyörű, különleges nővel Elise-vel. A nő azonban nem az, akinek mondja magát. A férfinak is megvannak a maga titkai. A páros egyik kalandból keveredik a másikba, és sosem biztosak benne, ki üldöz kit.
-
Augusztus 19. péntek 18.00
Féktelen harag
Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 104 perc, 2011 (+18)
Fsz: Nicolas Cage (Milton), Amber Heard (Piper)
Három nap múlva telihold lesz. Milton versenyt fut az idővel. Egy vérszomjas szekta vezetője az ő lányát akarja feláldozni, mert azt hiszi, hogy ezzel beteljesítheti őrült küldetését: a pokol földrehozatalát. Milton már meghalt egyszer, de a pokolból kitörve egy pincérnő és egy tűzvörös sportkocsi segítségével száguld a cél felé. De nem csak a rendőrség van a nyomában. A Sátán utána küldte egyik zsoldosát, akit senki nem állíthat meg abban, hogy visszavigye Miltont a pokolba.
-
Augusztus 26. péntek 18.00
Üvegtigris 3.
színes, magyar vígjáték, 100 perc, 2010 (+16)
Fsz: Rudolf Péter (Lali), Reviczky Gábor (Gaben), Gáspár Sándor (Róka), Szarvas József (Cingár), Horváth Lajos Ottó (Sanyi), Csuja Imre (Csoki)
Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad. Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével, sőt nőivel. De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl.
-
Belépődíj: 300 Ft
Információ: Endrész István kulturális szolgáltató 30/3325934
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-