Pályázati felhívás nyugdíjas klubok 2013 évi támogatására >>>
Pályázati felhívás civil szervezetek 2013 évi támogatására >>>
Az Optimista Klub felhívása civileknek >>>
A klub felhívásáról szóló MTI hír >>>
2007. április 22.
Zenei tehetségkutató verseny - Balassagyarmaton a Művelődési Központ és a Voice City hangszerbolt tehetségkutató versenyt rendez. A részletes kiírás itt olvasható.
Forrásteremtés és fejlesztési lehetőségek a civil szervezetek
számára - Konferenciameghívó és jelentkezési lap >>>
15 és 25 év közötti tehetségeket keresnek >>>
2007. április 17.
A Nógrádi Mecénás Alapítvány felhívása - A Nógrád Megye Önkormányzata 2007-ben is az alapítványon keresztül támogatja a különféle közművelődési célok megvalósítását.  A részletes kiírás itt olvasható és az adatlap is letölthető.
2007. március 3.
Felhívás Megyei Civil Bálra  - A szécsényi székhelyű Nógrádi Segítő Kezek Egyesülete jótékony célú civil bált rendez. A rendezvényre Rétságon is lehet jegyet vásárolni.  A részletes felhívás itt olvasható.
2007. március 2.
Art Challenge Day-t,  a  művészeti kihívás napja  - A salgótarjáni 3T művészeti csoport által kezdeményezett alkotó és előadóművészeti mozgalomhoz lehet csatlakozni!  A részletes felhívás itt olvasható.
2007. február 3.
Pályázat képzőművészeti és irodalmi alkotóknak - A pásztói székhelyű Athéné Alkotó Kör képzőművészeti és irodalmi pályázatot ír ki "Emlékek a faluból" címmel. A részletes kiírás itt olvasható.
2007. január 8.
Megjelentek a Nemzeti Civil Alapprogram ezévi pályázatai  - A jelenlegi kiírásokban civil szervezetek pályázhatnak működési költségeik kiegészítésére. Benyújtási határidő 2007. január 29. A kiírás és a szükséges adatlap letölthető az internetről.
2006. febr. 8.
Gyermek és ifjúsági rajzpályázat - Földes Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete a korábbi évek hagyományait követve 2006. évre kiírta a III. Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Rajzpályázatát:  A részletek itt találhatók.
Meghirdették a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatait - Március végén meghirdették a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatait összesen 5,7 milliárd forintnyi értékben. A szükséges dokumentáció letölthető az internetről.
Kirándulás a Tisza forrásvidékére - A Falvak kultúrájáért alapítvány felhívása. A júniusi illetve júliusi különleges túrára még lehet jelentkezni.
Képzési lehetőség civil szervezeteknek - pályázatírás, pályázati referens témakörben. Helyi információ a rétság Sentryx Kft-nél, aki képző intézményként tervezi kapcsolódni a programhoz, így a jelentkezők a rendkívül kedvezményes képzési formát helyben vehetik igénybe. A Sentryx telefonszáma: 35/350-299. A pályázat részletei itt olvashatók
Uniós környezetvédelmi rajz- és videoverseny gyermekeknek - Környezetvédelmi témájú rajz- és videofilmversenyt hirdetett meg az Európai Bizottság a huszonöt EU-tagország és a tagjelölt államok 6-16 éves korosztálya számára.
Februárban megjelennek a Nemzeti Civil Alap 2005-ös pályázatai - A NCA tanácsának február elsejei ülése után megkezdődhet a 2005-ös pályázatok kiírása, így idén már februárban megjelenhetnek a pályázatok
Pályázat - A Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány Kuratóriuma pályázetot hirdet olyan hagyományos közművelődési tevékenységek támogatása, melyek kifejezetten a helyi lakosság kulturális alapismereteinek a bővítését szolgálják előadások, képzések formájában 
Nyolcmilliós támogatás a város civil szervezeteinek, intézményeinek - A jó hírt Gresina István, a város díszpolgára jelentette be az október 28-i ülésen. Részletek itt  olvashatók.
Újra lehet pályázni a Nemzeti Civil Alapprogramhoz - Újra pályázhatnak a civil szervezetek a NCA-hoz. 870 millió forinttal több került az alapprogram költségvetésébébe amire most pályázni lehet. A részleteket itt olvashatja
Országgyűlési pályázat diákoknak - A Parlament 10-16 éves diákoknak hirdetett pályázatot, a résztvevők közvetlenül a képviselőknek írhatják meg, hogy milyen elvárásaik vannak az országgyűléssel szemben a következő 15 évben. A részleteket itt olvashatja
Felhívás: „Mentő Junior” rajzpályázat Az Országos Mentőszolgálat a mentőmunka, mint hivatás népszerűsítése érdekében országos gyermekrajzpályázatot hirdet. 
A részleteket itt olvashatja
Aktuális
SANSZ - Az alapitványok alaplapja
Az alapítványok alaplapja a SANSZ
Folyamatos pályázati lehetőségekkel
Linkajánló
www.nca.hu
Nemzeti Civil Alapprogram portálja
www.nonprofit.hu
NIOK
www.onkentes.hu
Civilegyuttmukodes
Összefogas.nonprofit
Sansz
Pályázatfigyelő
EU tudakozó
www.telehaz.hu
www.civil.info.hu
www.eucivil.hu
www.unitedway.hu
www.nfh.hu
www.mobilitas.hu
EUlexikon
www.pesticivil.hu
Függetlenek

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-