Hunyadi klub(nő)nap

2018.03.26.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez
-
A nyugdíjas klubok a korábbiakban kialakult szokás szerint havi összejöveleik alkalmával ünneplik a az adott időszak jeles napjait is. Így márciusban - miként az a Városi Nyugdíjas Klub esetében is történt - a nőnapról is megemlékeztek.
     Tulajdonképpen a lassan évtizedek óta kialakult rend szerint valósult meg a klub összejövetele. A művelődési központ előkészítette az aulát a nagyobb létszám befogadására, a klubtagság érkezett és elfoglalta helyét. A program elején Hangyási Jenőné köszöntötte a megjelenteket, és néhány fontos informácoót osztott meg a jelenlevőkkel. Polgármesteri köszöntő után a klub tagjai saját műsorukkal színesítették az estébe hajló délutánt. A verses, zenés műsorszámok most a nőnaphoz kapcsolódtak. Miként a vendégként meghívott ifj. Majnik László gitárral kísért műsorszámai is.
     Az Őszirózsa Tánccsoport ismét bemutatta azt a táncparódiát, amellyel már sok helyen szerepelve arattak sikert. A "belépő" még apácajelémezben indult, majd rövidesen az átöltözés (illetve "átvetkőzés") után jött szende megilletődöttség másik véglete, a frivol Kánkán. Nem is kell mondani a klubtagság lelkes tapssal honorálta a fellépést, miként a többi műsorszám esetében is.
     Minden bizonnyal az est fénypontja volt, amikor a közösség férfitagjai egy-egy cserép virággal köszöntötték a megjelent hölgyeket.
     Majd vacsora következett, a zenekar muzsikált, és a szokásos kötetlen programmal folytatódott az est. Beszélgetés, tánc, a következő alkalmak tervezése.
     Pár képünk feleleveníti az esemény pillanatait.
GiK -  Foto: VMMK-DM    
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-