Nőnap a Városi Nyugdíjas Klubban

2018.03.17.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez
-
A város legnagyobb létszámú civil szervezete a Városi Nyugdíjas Klub. Téli időszakban szinte havonta tartanak összejövetelt, amelyben a közösség hivatalos életének intézése mellett bőven jut idő szórakoztató szabadidőszervezésre is. A március 10-i klubnapon a Nőnapot is megünnepelték. 
     A művelődési központ aulája lassan már szűknek tűnik a klubtagság befogadására, de azért az ülőhelyek több csoportba való elhelyezésével megoldották, hogy mindenkinek jusson szék és asztal.
     Elsőként Kotroczó Balázs klubelnök köszöntötte a megjelenteket, és mások mellett elmondta, hogy egy törvényi rendelkezés szerint a vezetőséget is meg kell újítani. Ezért köszöntője után az arra felkért jelölők ismertették a javaslatokat, amelyeket a tagság kézfeltartással meg is szavazott. Hegedűs Ferenc polgármester is üdvözölte az egybegyűlteket.
     Majd a kialakult szokás szerint klubtagok műsorösszeállítására került sor, de ezennel is hívtak vendég fellépőket. Rétságról Szájbely Zsolt, Nógrádból a Viszkeleti házaspár egészítette ki a tagok fellépését. Természetesen ezt a programblokkot ezennel is a klub Őszirózsa Tánccsoportja koronázta látványos bemutatójával. Sass István verssel köszöntötte a klub hölgy tagjait, és jelképesen átadta az első virágot. Majd a férfitagok megajándékoztán a nónap alkalmából a "gyengébbik nem" képviselőit.
     Ahogy az lenni szokott, volt vacsora, muzsika, tánc. A zenét ezennel is Józsi és Bandi zenekara szolgáltatta. ismét egy kellemes estát szerveztek a csoport vezetői tagjaiknak.
     Pár képünk felidézi az egy hete tartott programot.
GiK -  Foto: VMKK DM -   
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-