HANGADÓ
2004. SZEPTEMBER

A Város Szolgálatáért kitüntettek méltatása

Hagyomány immár, hogy a Szent István napi ünnepségen kerülnek átadásra a város érdekében tett önkéntes erőfeszítéseket elismerő kitüntető címek. A képviselő-testület döntése értelmében 2004-ben az alábbiak nyerték el az elismerést.

Hajdúk János kőműves:
Évek óta kézséggel áll intézményeink rendelkezésére karbantartási, felújítási gondjaink megoldásában. Olyan javítási munkálatokat is elvégez, melyek időigényessége, kis volumene miatt más vállalkozó számára nem kifizetődő. Munkáját minden esetben lelkiismeretesen, jó szakmai színvonalon, az ígért határidőre végzi el – s nem utolsósorban az intézményi költségvetéseket kímélő, méltányos áron – sőt, az intézményeket segítve társadalmi munkában is! 
Hajdúk János köztiszteletben álló rétsági vállalkozó, aki emberi magatartásával is kivívta a város lakóinak megbecsülését.

Sípos Sándor, vállalkozó, a Paletta Trade vezetője. Rendszeres támogatója intézményeinknek – az óvodának és az iskolának. Az óvoda helyiségeinek és az udvari játékoknak a festését nagyobb értékű festékekkel támogatja, az óvodai rendezvényeket ajándékokkal és pénzadománnyal rendszeresen szponzorálja – mellyel sokat segít az intézmény esztétikájának alakításában és a rendezvények eredményes, sikeres, gyermekcentrikus lebonyolításában. Sípos Sándor más, városi rendezvényeket is rendszeresen támogat. 

AFT Európa Fém Formáló Technológia Kft
Az amerikai cég már több ízben bizonyította, hogy önzetlenül támogatja Rétság város intézményeit. Megnyitás évében 2002-ben - 1 millió Ft-os támogatást adott a napközis étkezde felújítására. Ebben az évben pedig újabb 1 millió Ft-tal támogatja a város kulturális és szabadidős rendezvényeit. A cég ezekkel az adományokkal jelentős mértékben hozzájárult az önkormányzati fejlesztései, illetve intézményi működtetési feladatainak ellátásához. 

Ten Cate Enbi Kft
A cég az elsők között lépett annak érdekében, hogy az általa képzett szakképzési alap mind teljesebb mértékben kerüljön Rétságra. Ennek révén juthatott a Rétsági Művelődési Központ és Könyvtár olyan nagy értékű, több milliós eszközökhöz (nyelvi labor, számítógéppark, audiovizuális eszközök) melyeket önerőből, vagy önkormányzati pénzeszközből beszerezni nem tudott volna. Ezek az eszközök minőségi előrelépést eredményeztek a szakmai fejlődés terén, s lehetővé tettek olyan új szolgáltatásokat, melyek egyrészt megfelelnek a mai kor követelményeinek és egyúttal újabb bevételi forrásokat jelentenek a Művelődési Központnak.

A kitüntetetteknek gratulálunk, s további jó munkát kívánunk!

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-