HANGADÓ
2003. SZEPTEMBER  

Vállalkozók a Városért - Kitüntetések nemzeti ünnepünkön

Hároméves hagyomány immár, hogy augusztus 20-án, Szent István királyunk ünnepén adja át a város polgármestere a Vállalkozók a Városért kitüntető címet. Az intézmények javaslata alapján a képviselő-testület döntött a jelöltek közül arról, hogy ki érdemli meg ez alkalommal a leginkább ezt az elismerést. A döntést az ünnepség keretében Mocsári Gergely, a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke ismertette. Az alábbiakban a kitüntetetteket méltató sorokat idézzük.

Szederjesi Csaba vállalkozó az elmúlt évek során sokszor vállalt festési munkákat az önkormányzat intézményeiben, mindig igazodva azok működési rendjéhez. A vállalt munkákat határidőre, jó minőségben végezte el, rendszeresen felajánlott árkedvezményeivel jelentősen támogatta intézményeinket.

A Green Druck Nyomdaipari Bt. több alkalommal ingyen készítette a Művelődési Központ számára a plakátokat, reprezentatív meghívókat, valamint a könyvtár részére az olvasójegyeket és más hivatalos nyomtatványokat, melyeknek anyagi értéke több 100 eFt. A városi lap, a Hangadó színvonalas nyomtatása is az Ő nevükhöz fűződik.

A Rompos és Társa Kft évek óta folyamatosan fejlődő és szélesedő szolgáltatást végez városunkban. Rendszeres támogatással járul hozzá a városi rendezvények színvonalas megszervezéséhez, elsősorban a gyermekprogramok lebonyolításához.

Gratulálunk a kitüntetetteknek, s ezúton is kívánunk nekik további eredményes munkát!

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-