Új jegyző október 1-től
-

Szeptember 4-én, csütörtökön az éjszakába nyúló és titkos testületi ülésen a város képviselő-testülete - információink szerint 4 jelöltből - megválasztotta azt a személyt, aki a jövőben városunkban vezeti a polgármesteri hivatalt, és ügyel a törvényességre.

Dr. Guba Zsolt állását október 1-től fogja elfoglalni.

Hivatalbalépését követően természetesen szeretnénk bemutatni olvasóinknak, kérdezni elképzeléseiről terveiről, és a munkájával összefüggő egyéb dolgokról. Csak reméljük, hogy nem zárkózik az interjútól, miként azt elődje - ugyan megigérte - de mégsem tette.
     Addig is bemutatására kevés támpontul szolgál a Nógrád Megyei Hírlapban 2003-ban megjelent írása, amikor is a Mohora településről készült egészoldalas ismerető, ahol jelenleg dolgozik.

"Jogásznak készül a jegyző 
Kilenc éve került pályázat útján a mohorai polgármesteri hivatal jegyzői székébe a balassagyarmati illetőségű Guba Zsolt. Akkoriban a településnek nem volt jegyzője, így önmagának kellett bedolgozni magát a hivatali munkába. Balassagyarmaton, a Balassi Bálint Gimnáziumban érettségizett, majd Budapesten elvégezte az Államigazgatási Főiskolát. Első munkahelye a Nógrád Megyei Bíróság volt, ahol ügykezelőként dolgozott. Napi munkája mellett jelenleg is tanul, a szegedi József Attila Tudományegyetem állam és jogtudományi karának kihelyezett levelező tagozatán jogásznak készül. Szabad idejében, baráti körben a labdarúgásnak hódol, játékosként is. Fiatal kora ellenére magabiztosan, határozottan, a szakma minden csínját-bínját ismerve tesz eleget jegyzői megbízatásának."

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-