HANGADÓ
2005. MÁJUS ..

Tájékoztató a csatornaszolgáltatás igénybevételéről

A Nyugat-Nógrád Vízmű Kft. tájékoztatója Rétság város lakosságát, hogy 2005 január 01-től a város szennyvízcsatorna hálózatát társaságunk üzemelteti.

A csatorna bekötések átvétele a következőképpen alakul:
  1. A bekötés elkészültét a 35/300-763, vagy a 35/350-076 telefonszámon kell bejelenteni.
  2. A csatorna átvétele 2005. június 31-ig keddenként 8.00-14.00-ig történik, 1000 Ft. kedvezményes díj ellenében. 2005 július 1-től az átvétel díja 5000 Ft. Az átvételkor kerül sor a már meglévő közszolgáltatási szerződés módosítására, vagy új szerződés megkötésére is.
A csatorna bekötését mindenkinek saját költségén kell elvégeznie. Az átvételhez a munkaárkot nyitva kell hagyni, hogy a rákötés szabályosságát ellenőrizni tudjuk. Kérjük előkészíteni bemutatásra a közműfejlesztés befizetését igazoló iratot, amelyet az Önkormányzat állít ki.

Az átvételt csak abban az esetben tudjuk elvégezni, ha legkésőbb a megelőző munkanap déli 12 óráig a fenti telefonszámon bejelentik.
     Tájékoztatjuk továbbá ügyfeleinket, hogy a szolgáltatásai határ az ingatlanon belül a telekhatártól legfeljebb 1 méterre elhelyezett tisztítónyílás. Ettől a ponttól kifelé - ha a bekötés szabályos - a dugulások elhárítását mi végezzük. A befelé eső részen a meghibásodásokat az ingatlan tulajdonosának, használójának kell elhárítania. Tilos a szennyvízcsatornába állati eredetű trágyát, csapadékvizet bevezetni.
    Házi beemelő meghibásodásánál, ha az nem rendeltetésszerű használat miatt következett be (ételmaradék, körömkefe, stb) a javításkor felmerülő költségeket a hiba okozójának számla ellenében meg kell térítenie.

A hibabejelentéseket a következő telefonszámokon lehet megtenni: 
35/300-763 35/500-589

Megértésüket köszönjük!

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-