HANGADÓ
2006. VÁLASZTÁSI KÜLÖNSZÁM 

Mezőfi Zoltán János - polgármester jelölt

Tisztelt Választópolgárok! 
     Mezőfi Zoltán Rétság város polgármestere vagyok négy éve. 39 éves. 14 éve hittel, szeretettel ötvözött családi életet élek feleségemmel, aki szociológus és 8 éves Zsófia lányommal. Elöljáróban köszönöm a több száz ajánló cédulát mellyel megtiszteltek. 
     Mint hivatalban lévő polgármester az elkövetkező időszakra legfontosabbnak ítélem megkérni a polgármester-, és képviselő-jelölteket: tartózkodjanak minden lejárató, bántó propagandától. Elhatárolódom minden olyan megnyilvánulástól, amely egyaránt érintené a jelöltek hozzátartozóit, családtagjait. A jelöltek ismertessék saját elképzeléseiket, amellett érveljenek és ne mások ellen.
Az elkövetkezendő időszak szervesen illeszkedni fog a megkezdett munkához. Az alapokat leraktuk. Valamennyi háztartás összközműves lett, létrehoztuk a telekommunikációs rendszert, mellyel megteremtettük a csatlakozás lehetőségét mindenki számára a kábel-televízióhoz és az Internethez is. Példaértékű összefogással megújult a római katolikus templom és az evangélikus imaház. 
Újra van középiskolánk! Megindult a laktanya hasznosítása! A lakótelepeken bevezettük a szelektív hulladékgyűjtést.
     A kormányzat megszorító intézkedései miatt csak magunkra számíthatunk! Kezdvén a fiatalok lakáshoz juttatásával, az otthonteremtéssel, az oktatás-fejlesztéssel, gyermekeink biztonságával, az idősek és betegek gondozásával. 
     Visszajelzések alapján helyben is levontam a kellő következtetéseket. Olyan képviselőkre van szükség, akik az Önök és a város érdekeit feltétel nélkül hajlandók képviselni, biztosítva ezzel a fejlesztéseket, melyek nekünk és rólunk szólnak. Az emberek mindennapi gondjai, lehet, hogy sokszor fel sem tűnnek, de számomra nagyon fontosak. Odafigyelést érdemel minden itt élő korosztály. 
     Talán kevesen tudják, hogy Rétság város az egyik legfiatalabb átlagéletkorú település. Magyarországon. Az idősek bölcsessége mellett, a fiatalok lendületére is nagy szükség van.
     Kérem Önöket, hogy szavazzanak azokra a képviselő-jelöltekre, akikkel közös programot dolgoztunk ki - valamennyi korcsoport számára - azért, hogy együtt, tovább tudjuk folytatni a munkát. 
     A hangadó terjedelmi korlátai nem teszik lehetővé azt, hogy részletes programot közöljek. Mindenki kellő időben értesülni fog a részletekről. 
     Ezúton meghívom Önöket a Művelődési Központ és a Nagyparkoló területén tartandó kampányzáró rendezvényünkre. 
A rendezvény időpontja: szeptember 29. péntek 18 óra.

Üdvözlettel: Mezőfi Zoltán 
Polgármester
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-