HANGADÓ
2006. AUGUSZTUS 

Választási felhívás

Tisztelt polgármester - és képviselő-jelöltek!

Városunk havilapja, a Hangadó, hagyományaihoz híven ismét választási különszámot kíván megjelentetni, melyben minden polgármester- és képviselő-jelöltnek bemutatkozási lehetőséget kínál. 
     Ennek keretében, meghatározott terjedelemben kifejthetik, hogy mit tartanak az elkövetkezendő ciklus legfőbb célkitűzésének. A polgármester-jelöltek esetében fél, a képviselő-jelöltek esetében negyed oldalnyi helyet tudunk biztosítani. Aki kívánja, az írás mellé fényképet is mellékelünk, mely lehet már meglévő fénykép, de szükség esetén mi magunk is vállalkozunk az elkészítésére.
     Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, úgy kérjük, hogy legkésőbb szeptember 11-ig jelezze azt a művelődési központban a bemutatkozó szövegek leadásával, melyet lehetőleg digitális formában is kérünk mellékelni.
     A Rétsági Televízióban szintén lehetőséget kívánunk nyújtani minden képviselő- és polgármester-jelöltnek. A képviselőnek jelentkezők számára maximum kettő perc, a polgármester-jelöltek számára maximum hat perc vágatlan műsoridőt tudunk biztosítani a bemutatkozásra és a program felvázolására, melyet külön adásban, ismétlésekkel szeptember 19-től szugározunk. Az erre vállalkozók jelentkezését is szeptember 11-én 16.00 óráig várjuk.

Végh  József
a Hangadó szerkesztője
Szeptemberi adásrend az RTV műsoroldalán >>>
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-