Art Challenge Day-t,  a  művészeti kihívás napja
A Tarján Tarkán Társaság "kapitális” ötlettel állt elő: A mozgás, a sport terén már sikeresen bevezetett Challenge Day mintájára ez év április 20-án Salgótarjánban megrendezik az Art Challenge Day-t, aminek lényege, hogy Tarjánban, vagy a csatlakozó településeken bármilyen művészeti tevékenységet kell folytatni, személyenként, vagy csoportokként minimum 20 perces időkeretben. A településeken megrendezett Art Challenge Day lebonyolítását, jutalmazását a helyi szervezők végezzék. Ajánlom minden művészetszerető figyelmébe ezt az akár országossá is növeszthető kezdeményezést, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb ötlete!
     Alább a felhívás plakátja és szövege olvasható:

F E L H Í V Á S !

Április 20-ára, a Tarján-Tirana tarkán kiállítás megnyitójának napjára a 3T (Tarján Tarkán Társaság) meghirdeti a Művészetre Hívás Napját, az Art Challenge Day-t, mikor lehetőséget kínálunk minden salgótarjáni, környékbeli, Nógrád megyei alkotó közösségnek arra, hogy a város különböző terein, helyszínein bemutathassák művészeti akciójukat. Legyen az koncert, színházi produkció, versfelolvasás, szavalat, vagy bármi. Mindegy. A cél az, hogy maximum 20 perces előadás legyen, tetszőleges művészeti kategóriában.
     A képzőművészetnek is igazán tág teret adunk, aszfaltrajzokkal, szabad falfelületekkel. A Művészetre Hívás Napján fellépni szándékozók egyéni, vagy csoportos produkciókkal 2007. március 19-éig jelentkezhetnek. A nevezéseket a fellépő személy, vagy csoport nevének, a produkció címének, műfajának és a hozzá kapcsolódó technikai igények feltüntetésével a Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodába (SITI) lehet leadni minden hétköznap 12.00-18.00 között személyesen, vagy emailben a siti@siti.hu címen.
     A "Művészetre Hívás Napja (Art Challenge Day) 2007. április 20." felhívásunkhoz valamennyi magyarországi település csatlakozhat!
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-