Különdíjas rétsági gyermekrajz

2021.06.12.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

A rendőrségi sajtóközlemények legtöbb esetben valamilyen balasetről vagy bűnügyről tudósítanak. Most azonban egy olyan hírt kaptunk, ami minden helybeli lakosnak megdobogtathatja a szivét. Egy országos felhívásra beküldött rajzzal egy helybeli diák nyert különdíjat. A nyertes munkát itt is megmutatjuk, rákattintva kinagyítható. Ezúton is gratulálunk az alkotónak, Bálint Dorinának!

GiK - 


Police.hu közleménye:
Diákok egyénileg és egy általános iskola osztálya is készített és juttatott el pályaműveket a megyei rendőr-főkapitányságnak.
     Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Balesetmegelőzési Bizottság pályázati felhívása alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága a gyermekbalesetek megelőzése érdekében hirdetett rajzpályázatot a megyében óvodások, valamint alsó és felső tagozatos általános iskolások részére „Így közlekedtek ti!” címmel.
     A gyermekek feladata az volt, hogy alkotásaikkal felhívják a figyelmet a különböző közlekedési szabályok betartásának fontosságára.
     Az elmúlt évekkel ellentétben nem érkezett korcsoportonként annyi alkotás, amelyből a zsűri minden korcsoportban helyezettet hirdethetett volna, azonban így is különdíjjal jutalmazta azt a három alkotást, amelyek a zsűri szerint kimagaslóan mutatják be a közlekedésbiztonság fontosságát.
     Különdíjasok:
  • Győri Hunor, a pásztói Zsigmond Király Általános Iskola 4/a. osztályos tanuló tanulója – egyedi 3D kiterjesztésű makettje,
  • a Szügyi Madách Imre Általános Iskola 6. osztálya által készített rajz,
  • Bálint Dorina, a Rétsági Általános Iskola 6/a. osztályos tanulója által készített rajz.
Köszönjük a munkáját minden pályázónak, és gratulálunk a nyerteseknek!
Police.hu  - 
-
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-