Szavazás - Melyik honlap a jobb?

Többen meglepődve tapasztalták, hogy a város honlapja átalakult, és ezzel egyidőben a korábban is magántulajdonban lévő www.retsag.net új életetre születve független rétsági hírportálként elkezdte önálló életét.
    Természesen egy városnak akkor érdemes váltani, ha jobbat tud nyújtani mint a régi.

Éppen ezért kérjük az olvasót szavazzon!
Melyik honlapot tartja jobbnak? Az új retsah.hu-t, vagy az új retsag.net-et? 

Természetesen egy honlap használhatóságának megítélésére sokféle szempontot lehetne felsorolni. Itt mégis 2, illetve 4 kérdésbe van bezsúfolva a véleményalkotó ítélete. Ezekből lehet választani. 
    A szavazásnál kérem vegye figyelembe az adott honlap vizuális megjelenését, az elérhető tartalmak mennyiségét és minőségét, a lapokon belüli navigálás felépítését, funkcionalitását, a kiegészítő szolgáltatásokat, a hírek frissességét, az archívumok létét és használhatóságát. Tulajdonképpen mindent, ami egy honlapon az olvasó jobb tájékozódását, eligazodását szolgálja.
    Ne itéljen elhamarkodottan, első ránézésre! Próbáljon adatokat, tudósításokat, egyéb anyagokat keresni és ezek alapján alakítsa ki véleményét. Szavazatára számítunk, egyben meg is köszönjük.

GiK
Szabályokról
Egy személy egy nap csak egy szavazatot adhat le!

A rendszer IP címek, és más azonosítók alapján ellenőrzi a szavazókat. (Az adatok senki számára nem hozzáférhetőek, még a rendszer üzemeltetőinek sem,) Ez természetesen azt is jelenti, hogy egy gépről egy nap érvényesen nem szavazhat külön-külön vokssal az egész család, illetve egy hivatal minden dolgozója - amennyiben közös internetes hálózata van - nem adhat le önálló szavazatokat. Kérjük rendeltetésének megfelelően használni a rendszert. Amennyiben népszerű lesz, és hasznos, a jövőben más szavazásokat is csinálunk. Komoly és könnyed témákból egyaránt.

Fontos! A szavazás eredménye nem reprezentatív! Az több oknál fogva nem minenben tükrözi a város minden választópolgárának véleményét. A lapon található eredmények bármilyen publikálása nem megengedett! Nem minősül publikálásnak a főlapra mutató link feltüntetése. 

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-