Nőnap a Hunyadi klubban 

2019.03.27.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez

Legutóbb januárban tartott összejövetelt a Hunyadi János Nyugállományúak Klubja. Akkor a hivatalos tennivalók mellett farsangi témakör szerint állították össze a szórakoztató részeket. A klub hagyományai szerint a jeles napokat a legközelebb eső összejövetelen ünneplik meg. Így ez alkalommal a nőnapot idézték, és köszöntötték a hölgytagokat.
     A művelődési központ aulája a  23-i szombaton is szokásosan benépesedett. Hangyási Jenőné rövid köszöntője után következett a műsorösszeállítás. Ebben - ahogy az lenni szokott - a közösség tagjai adtak elő verses, dalos, zenés műsorszámokat. Ez alkalomra is érkeztek vendégfellépők, akik színes összeállítással gazdagították a délutánt. A drégelypalánki nyugdíjas klub tagjai több produkciót is bemutattak. De más "rokonkubokból" is jöttek fellépők. A helybéli Őszirózsa tánccsoport ez alkalommal egy fátyoltánccal lepte meg a közönséget. Időközben felszolgálták a vacsorát, majd játszott a zenekar és az estébe hajló délutánban elkezdődött a tánc. Megérkezett Hegedűs Ferenc polgármester aki köszöntötte a megjelenteket.
     Nem csak kellemes programmal lepték meg a hölgy tagokat, hanem egy virággal is köszöntötték őket. Pár képpel felidézzük a műsorban és eseményben gazdag szombati klubnapot.

GiK -  Fotó:  VMMK-DM 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-