Új termékkör az Ocsipapír boltban

2017.01.17.
Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hez
-
Rétság központjában egy kedvelt kiskereskedelmi egység az Ocsipapír Kft. boltja. Sokféle termékkel, és rendszeres akciókkal szolgálják a környék iskoláit, irodáit, vállalkozóit ugyanúgy, mint a kraatívitásban jeleskedő alkotókat. Korábbi cikkeinkhez képest ismét újdonsággal szolgálnak. Mindezekről Ocsovai Katalint, az egyik tulajdonost kérdezzük.
___
___- Belépve a városközpontban, jó parkolási lehetőséggel megközelíthető üzletbe, feltűnik, hogy elől a zsúfolt polcok helyén két új vitrin látható. Csak nem csökkent a választék?
___- Éppen ellenkezőleg! Minden eddig kapható termékcsoport továbbra is elérhető, csak egy kicsit átrendeztük a boltot.
___- Ez mindenképpen érdekes, de előbb pár aktualitásról kérnék tájékoztatást. Az iskolakezdés lezajlott, mindenki mindent megvásárolt. Mik azok, amelyek mostanában keresett cikkek?
     - Két fő aktualitás van. Az egyik, az évkezdéssel függ össze. Számtalan naptárat tudunk kínálni vásárlóinknak. A hagyományos asztali lapozható "időgépek" mellett többféle méretű, kiváló minőségű ágendát, könyvnaptárat, kínálunk. Előjegyzési, vagy határidőnaplóként használható, igényesen kialakított tartós termékek mellett színes falinaptárak is vannak elfogadható áron.
___A másik időszerű termékcsoporttal a farsang közeledtére készültünk fel. Rövidesen kezdetét veszik a karneválok, a mulatságok. Az eddigi partikellékek mellett új maszkokat, álarcokat szereztünk be. Ezekkel vidámmá tehető egy-egy buli, de a gyermekek jelmezét is jól ki lehet vele egészíteni. Természetesen a dekorációkhoz továbbra is rendelkezésre állnak különleges filcek, tollak, és minden ami a farsanghoz ebben a témában kell.
___- Látok itt egy polcot, amin számomra új termékek sorakoznak ...
___- Ezek ajándéktárgyak, amelyekkel eddig is foglalkoztunk. Itt a megújult boltbelsőben közös polcra kerültek. Kedves meglepetést, vicces és komoly ajándékot találnak akik névnapra, születésnapra, más alaklomra keresnek praktikus dolgokat szeretteiknek, barátaiknak.
-
___- Az igazi új profil persze nem ez. Mi az amivel ebben az évben jelentős újdonságot kínálnak a vásárlóknak?
___- Egy teljesen új portfólióval bűvítettük a választékot, ami ma már elengedhetetlen az irodák működéséhez. Teljeskörű irodaellátást biztosítottunk eddig is, de az elmúlt időszakban hiányoztak a számítástechnikai irodacikkek. Most ezek körével bővült a kínálatunk.
___- Csak nem? Egy papír- írószer kereskedelemmel foglalkozó üzlet a papírnélküli iroda felszerelésében, kiszolgálásában segít?
___- A korral haladni kell, és mi a vásárlók ilyen igényeit is ki akarjuk elégíteni. Aki fénymásolópapírt, borítékot, tűző-, vagy lamináló gépet vásárol, tollakat vesz irodájába, ne kelljen a mindennapi használatú számítógépes kellékekért más üzletbe mennie. Persze nem a játékguruknak, a szervízszakembereknek akarunk különlegességekkel szolgálni, mert ők valóban szaküzletekben keresik a szereléshez, javításhoz szükséges alkatrészeket.
___Floppylemezeket régen is kínáltunk. A mai irodához viszont hozzátartoznak az adathordozó, -mentő kellékek, a memóriakártyától a pendriven keresztül a külső merevlemezekig. Ugyancsak napi igényeket elégítenek ki a perifériák, billentyűzetek, egerek, fejhallhgató, hangszóró. No meg a WiFi eszközök, routorek, vevőegységek. Ezek ma már valóban a munkahelyek mindennapjaihoz tartoznak, és ezért is döntöttünk az új profillal való bűvítésről.
___- A mai irodák egyik legfontosabb részei a nyomtatók. Ezekeken jelennek meg azok az iratok, amelyeket mégiscsak kinyomtatva kell előállítani. Számtalan printer létezik, de ezek közös jellemzője, hogy tintapatronokat, tonereket kell bennük cserélni időnként. Mi a helyzet ezen a vonalon.
___- Természetesen vevőinknek ezekért a kellékanyagokért sem kell a "szomszédba menni". Teljeskörű irodaellátási tervünk fontos eleme ezek biztosítása. A leggyakoribb printerekhez készleten tartunk tintapatronokat, tonereket. Eredeti, és jó minőségű, de olcsóbb utángyártott változatban is. Tudjuk, hogy ez a műfaj igencsak áttekinthetetlen, a számtalan régebbi printer miatt, vagy egyedi, kevesebb helyen alkalmazott készülékekig. Természetesen ezekhez is tudunk kellékanyagot biztosítani. Amit azonnal polcról nem tudunk kiszolgálni, megrendelést követő néhány napon belül át tudjuk adni. Így gyakorlatilag az összes használatban lévő irodai géphez beszerezhető nálunk nem csak a fénymásoló papír, hanem a "tinta" is. Érdemes boltunkat felkeresni, egyeztetni a készletet, megrendelni a várhatóan kifogyó festékeket.
___- Korábban is voltak akciók, ebben a műfajban is számíthatunk valamiféle kedvezményre?
___- A legfontosabb kedvezmény, hogy itt helyben, igen jó áron lehet hozzájutni a számítástechnikai tartozékokhoz, kellékanyagokhoz. Ezen túl persze rendszeresen indítunk új akciókat a jövőben is, amelyekről Facebook oldalunkon, és a boltban adunk tájékoztatást. De rendszeres ügyfeleinknek fogunk jó ajánlatokat biztosítani egy bizonyos összeg feletti vásárlásnál. Ezért is érdemes előrendelni az irodák negyedéves, féléves igényeit, amelyeket így kedvezmény nyújtásával, a kért időben tudunk szállítani.
___- Köszönöm az igen részletes tájékoztatást! Pár képet készítek, az elmondottak illusztrálására.
___- Én köszönöm a lehetőséget, és továbbra is várjuk régi vásárlóink mellett mindazokat, akiknek az új termékkörünk, és a kedvező áraink hozzájárulnak napi munkájukhoz.
GiK  
-
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-