Új helyen, nagyobb választékkal a Túr De Flanc!
-
Közkedvelt szórakozás, és költséghatékony beszerzési lehetőség a használt ruha vásárlás. A napokban arról értesültünk, hogy Ságiné Harmatos Hajni "boutiqe"-ja olyannyira népszerű, hogy ki is nőtte régi helyét, és impozáns környezetbe, a Nagyparkoló 7. szám alá költözött.
     Amikor az üzletbe lépünk, a regálokon sorakoznak a legkülönfélébb ruhaneműk, és a polcon hajtogatott rendben más viselnivalók. Mint bármelyik másik üzletben. Csak ezek lényegesen olcsóbbak! Persze aki igazán "turkálni" szeret, annak is van lehetősége a széles asztal kínálatából válogatni. És válogatnak is! Sokan gyakran betérnek ide, szétnézni, hátha találnak valami olcsót, vagy különlegeset. Mert mindkettővel szolgál az üzlet.
     Nem titok, hogy az árukészlet nyugateurópai használt ruha, melyet mosás, rendszerezés után bocsátanak a kereskedők rendelkezésére. Egy sem szakadt, vagy foszladozó. Olyan darab, ami nem viselhető akár azonnal nincs a boltban. Az arukészlet hetente cserélődik. Éppen az a fő varázsa ennek a féle vásárlásnak, hogy mindig új darabokkal találja magát szemben az ember. Ami nem volt a múlt héten, most lehet, de ami ma ott van, már pár nap múlva nem lesz! Egyrészt mert megveszik, másrést az üzlet tulajdonosa az el nem adott árukészletet is hetente cseréli.
     Érdemes tehát betérni, ha valaki olcsón akar nagyszerűt. Néha egészen kiváló darabokra is akad az ember, amit akár báli rendezvényen is viselhet. No nem csak a farsangi bálon, hanem bármilyen máson. Blúzok, nadrágok, szoknyák, pólók, stb. Mind mind olyan, amelyek megtalálhatók más üzletek kínálatában is. Igaz, itt nem lehet azt mondani, hogy ebből kérek egy számmal kisebbet, vagy nagyobbat. Ami van vihető, de nincs másik. Az ár kilóra megy, és meglepően olcsón lehet egy-egy darabhoz jutni. Arról már nem is beszélve, hogy sokan otthoni viseletre, munkára, sportra keresnek itt felsőruházati darabokat. Mert erre is van bőven. No és persze gyermekruha, amit úgyis olyan gyorsan kinőnek, hogy pár heti, vagy havi viselet után amúgy is feleslegessé válik.
     Nézzenek be, válogassanak, és abban a ritka esetben, ha semmin sem akad meg a szemük, hogy "ez az, pont ilyet kerestem", akkor pár nap múlvba újra érdemes betérni.
     Az üzlet hétfőtől péntekig 9.30-16.30 ig tart nyitva, de szombaton sem zárt ajtó várja a csak ekkor ráérőket. Aki hétközben dolgozik, szombaton 8.00-11.00-ig keresheti fel a boltot.
GiK 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-