Megnyílt a Szépség Háza
-
A városközponhoz alig pár méterre, csendes, jól megközelíthető, parkolási lehetőséggel is jól ellátott helyen megnyílt a Szépség Háza. Kiváncsian kerestem fel az épületet, mert az elnevezés kissé túlzónak tűnt. Megnéztem, kipróbáltam a február 1 óta megnyílt több szalont is magába foglaló szolgáltató központot. Nyugodtan állíthatom, semmi túlzás nincs a névhasználatban! Itt valóban minden megtalálható ami a szépségápoláshoz kell.
     A két szinten diszkréten elválasztva, kellemes szinekkel, bútorokkal, igazi ellazító hangulattal várják a vendéget. Mindenütt a gondozottság és a tisztaság hangulata sugárzik. Itt a várakozás percei is kellemesen telnek a bőrfotelekben.
     A földszínten található a fodrász-szalon, ahol két gyakorlott szakember fogadja az érkezőket. Persze az időpontegyezetés szükséges - a telefonszámokat alul megtalálják - mert teljesen természetes, hogy sokan kívánnak megszépülni ebben a házban.
     Ugyancsak földszinten kapott helyet a hagyományos finn szauna, és a masszázsmedence. Ez igazi csoda. "Csoda hogy fel nem repül", annyi különlegességgel kényezteti használóját.
     Az emeleten ugyancsak van szauna. Ez azoknak, akik a száraz meleget szeretik. Ezt nem kályhával fűtik, hanem infrasugárzók dolgoznak benne. Ugyancsak itt kapott helyet az álló és fekvő szolárium. No és a kozmetikai szalon.
     Itt megadjuk az adatokat, és alább néhány képpel is igazoljuk, nem csak a tudósító lett elvarázsolva a komoly beruházással létrehozott komplex szolgáltatásegyüttestől, hanem minden látogató - igénye elképzelése szerint - el lesz varázsolva. A fodrász és kozmetikus a szokásos nyitvatartás szerint működik, igénybevételére mindenképpen érdemes időpontot egyeztetni, a következő számokon:

Kozmetikus: 
Péter Beáta 06-30 /357-5558
Fodrászok: 
Nagyné Laczó Beáta 06-20 / 912-0621
Nagy Julianna: 06-20 / 518-7240

A ház további szolgáltatásai még hét végén is igénybe vehetők, az alábbiak szerint.
Nyitva tartás: Hétfő-szombat: 7.00-20.00 vasárnap 16.00-20.00

És hogy hol van mindez?
Rétság, Templom u. 12. Telefon bejelentkezés: 06-30 / 943-2004

Nézzék meg fényképeimet, de mindenkinek azt javaslom, személyesen győződjön meg a ház konfortjáról, sokoldalúságáról, és az ott dolgozók vendégszeretetéről.

GiK 
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-