Teremtorna 2007


A Rétság Városi Sportegyesület minden évben megrendezi hagyományos teremtornáját január közepén, amit általában nagy érdeklődés kisér. Így volt ez ebben az esztendőben is. A reméltnél is sokkal több csapat nevezett, összesen 7 együttes cserélgette a helyeket az öltözőkben és a pályán.
    De nem csak versenyzők, hanem nézők is érkeztek. Olykor alig lehetett elférni a tornaterem - tulajdonképpen nézőtér nélküli - szegélyein. Jöttek a csapatot kisérők, de érdeklődők is bőven.
    A gyülekezés már reggel 7 óra körül kezdetét vette, de az első sípszó a mérkőzés indítására 8 órakor hangzott el. Bizony jól kellett gazdálkodni az idővel, hogy a sorsolás szerinti 21 játéknyi 2x10 perces egészpályás mérkézésre sor kerülhessen. Így is eltartott délután négy óráig. 
    A torna - amely egyben hívatalos teremtornaként is bekerült a Megyei labdarúgó Szövetség versenynaplójába -, igen jó hangulatban zajlott. A sportolók bemutatták, hogy noha a zöld füvön nem kergethetik a labdát télidőben, gyorsaságból, rugalmasságból, leleményességből nem sokat felejtettek. Délidőben ugyan kevesebb biztatás hangzott el a szurkolók szájából, de a szombati ebéd után újra vissaztérve lelkes buzdításban újra nem volt hiány.  Sajnálatos, hogy történt egy kisebb sérülés is. A lelkes sportolónak Mák Milánnak innen is mielőbbi felépülést kívánunk.
    Alábbi táblázatok a lefolytatott mérközéseket, és azok eredményeit mutatják. Jól látható, hogy a tornát Rétság csapata nyerte. Könnyű nekik, mondta néhány szurkoló, hiszen a hazai pálya előnye mellett két csapattal is kiálltak, valamelyik csak nyer alapon. Nyert az egyik, de minden sportoló a játék öröme mellett komolyan hajtott az eredményekért is. A Torna legjobb kapusa: Bolya Petrik (Vámosmikola) A Torna legtechnikásabb játékosa: Altsach Attila (Rétság II) Itt is felhívjuk a figyelmet, hogy helyi csapatok elnevezése itt nem egyezik meg a nagypályás bajnokság elnevezésével. Rétság I. néven a tulajdonképpeni Rétság II., a város megyei III-osztályú bajnokságban résztvevő együttese szerepelt, Rétság II néven pedig a Rétság Ifjúsági válogatott.
     Mindezekről Salgai György tájékoztatta hírportálunkat, és igérte, hogy néhány napon belül pár képpel is kiegészíti. Várjuk a fotókat, gratulálunk a nyerteseknek de minden résztvevő csapatnak.

GiK
Sorrend
Mérkőző csapatok 
Eredmény
1.
Rétság I - Rétság II
4-0 
2.
Berneceb I - Legénd 
2-5 
3.
Vámosmikola - Borsosberény
2-3 
4.
Rétság I - Ősagárd
9-3 
5.
Rétság II - Berneceb. I 
2-4 
6.
B.berény –Ősagárd
1-5 
7.
Legénd - Vámosmikola
2-5 
8.
Rétság II - Ősagárd 
0-4 
9.
Rétság I - Berneceb. I 
3-2
10.
Legénd – Borsosberény
3-4 
11.
Rétság II – Vámosmikola
3-1
12.
Berneceb I – Ősagárd
1-5
13.
Rétság I- Borsosberény
6-0
14.
Berneceb I- Vámosmikola
0-5
15.
B.berény – Rétság II 
4-5
16.
Rétság I- Legénd
6-0
17.
Bernece I – B.berény
4-3 
18.
Legénd- Ősagárd
4-3
19.
Rétság I – Vámosmikola
1-1 
20.
Rétság II – Legénd
0-1 
21.
Vámosmikola – Ősagárd
4-4

A Torna Végeredménye

Rétság VSE I 
16 pont
2.
Ősagárd SE
10 pont
3.
Legénd SE
9. pont
4.
Vámosmikola
8 pont
5.
Bernecebaráti
6 pont
6.
Rétság VSE II 
6 pont
7.
Borsosberény
6 pont
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-