Majális Rétság városában

Az elmúlt évek május elsejei rendezvényéhez mérten lényegesen nagyobb, több programot kínáló volt a Majális Rétságon. Mindez persze köszönhető az érdeklődő közönségnek, akik igen nagy számban vettek részt az eseménysorozat különféle programjain. Egyes becslések szerint állandóan közel 1000 fő volt jelen a rendezvénynek helyet adó területen. Tekintve, hogy a közönség egy része folyamatosan cserélődött - egyesek elmentek, majd visszajöttek, mások csak konkrét programra érkeztek. Ilymódon a nap folyamán több mint 2500 látogató tüntette ki érdeklődésével a kötött programok mellett a szabadidő kötetlen eltöltésére bőséges alkalmat kínáló Majálist. A közönség nagy része rétságiakból tevődött össze, de bőven volt érdeklődő a környező településekről is.
     A nagy érdeklődés másik oka lehet a helyszínválasztás. Korábban az ÁPV Rt tulajdonában lévő terület olyan rossz állapotban volt, hogy a rendezők sorra más helyszín mellett döntöttek. Most, hogy a város önkormányzata a közelmúltban megvsárolta a területet, már sok akadály elhárult az itteni rendezés elől. A szervezők jelentős előkészítő munkával tették barátságossá és használhatóvá a füves területeket és az utakat.
     Fotoriportunk az esemény néhány pillanatát örökíti meg. Az eseményről a Rétsági Televízió is készített felvételeket, amelyet a május 24-i Híradóban láthatnak az érdeklődők.
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-