Rétsági lakos nyerte a Coop fődíját

A rétsági "ABC"-ben - ami tulajdonképpen a Salgó Center Coop hálózat boltja - két hete ki volt állitva egy nagyszerű házimozi rendszer. Előtte tábla felirattal, hogy ezt egy helyi vásárló nyerte. A mindent tudó házimozi több mint 200 000 Ft értéket képvisel. Van benne rádió, erősitő, komoly hangfalakkal, lejátszik DVD-t, CD-t és videokazettát is. Hozzá tartozik egy nagyképenyős Sony televizió.  Mindenki kiváncsi volt, ki lehet a szerencsés. Ünnepélyes átadása november 18-án lesz - tudatta a hirdetmény.
     Sajnos, hogy 18-án hány órakor kerül átadásra a különleges nyeremény, nem szerepelt a tájékoztatón, így aztán - be kell vallani - a retsag.hu tudósítója lemaradt az ünnepi eseményről. Nem így a Nógrád Megyei Hírlap szemfüles riportere, aki megörökítette az átadás boldog pillanatát. Tudósításként tehát ezt idézzük.
     A retsag.hu kérdésére a nyertes elmondta, hogy nagyon boldog, nemigen szokott nyerni. Amikor kiderült ő nyerte, alig akarta elhinni, s hogy a teljes készletet a TV-vel együtt hazaviheti azt különösen nem. Pedig igy van! Kérdésünkre elmondta, hogy fogkrémet vásárolt és a pályázati felhivásnak megfelelően beküldte a vonalkódot. Máskor is részt vett különféle játékokon, de most először fordult elő, hogy a sorsoláskor éppen őt fogadta kegyeibe Fortuna.

GiK

Házimozi lett a bevásárlás jutalma. Szerencsésnek mondhatja magát Alföldi Veronika, aki az Unilever Kft. és a coop-üzletlánc közös nyereményjátékában egy Sony házimozi rendszert nyert. Az értékes készüléket Sisa József, a Salgó Center Coop Rt. kereskedelmi vezetője adta át tegnap, a vásárlás helyszínén, a rétsági maxi coop ABC-ben. A coop üzletek az év végéig további nyerési eséllyel kecsegtetnek, melynek részleteit a boltokban találják.
Fotó: Rigó Tibor
Nógrád Megyei Hírlap 2004. november 19.
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-