Ajánló

A képre kattintva megnyitható pdf formátumban


Tisztelt Alkotók és művészetre fogékony Emberek!

2007. december 15-én egy Nógrád megyében mindenképpen újszerű "vállalkozásnak" tekinthető programra szeretném meghívni Önöket. Mint az a mellékelt fájlból kiderül, két markánsan elkülönülő részből épül fel az Alkotók Napja. Egy szakmai jellegű megbeszélésből és egy művészeti "seregszemléből", amely minél teljesebb képet próbál adni Nógrád megye pillanatnyi alkotói állapotáról.
     Célunk a felmutatás, és célunk a felmutatás általi fejlődés. 
     Tervünk, évi két alkalommal, más-más Nógrád megyei városban megvalósítani egy-egy hasonló jellegű rendezvényt, amely azon túl, hogy tájékoztat, ismereteket és értékeket közvetít, lehetőséget teremt arra is, hogy a palócföldi alkotók legfrissebb munkái dedikált példányaihoz hozzájussanak az érdeklődők, hiszen a nap folyamán a mű és a szerző egyszerre van jelen. Különösen kecsegtető lehetőség ez Karácsony közeledtén, hiszen a programba történő bekapcsolódás révén egyedi darabokkal ajándékozhatjuk meg szeretteinket. Csak biztatni tudok mindenkit a részvételre, aktív jelenlétre és arra, hogy segítse a program minél több emberhez való eljutását. 
      Ami még fontos: az Alkotók Nógrád Megyei Szövetsége rendezésében nem jöhetett volna létre a december 15-i Alkotók Napja, ha Becsó Zsolt, Nógrád Megye Közgyűlésének elnöke, Kiss József, a Tarjánhő Szolgáltató-Elosztó Kft. igazgatója és a pásztói Athéné Alkotó Kör anyagi támogatását nem élvezhetjük, valamint Varga László, a Harry Potter musical szövegírója és zeneszerzője, a Hibó Alapítvány az Egyenlő Esélyekért kurátora nem végzi intézménye eszközével a hangosítást, illetve az egyes alkotó közösségek tagjai nem azonosulnak a tervvel és nem vállalják a bemutatkozást, továbbá a gitárművészek nem segítik a szöveg-blokkok színesítését, szintén nem beszélhetnénk az előttünk álló Alkotók Napjáról. Ez úton is köszönet illeti meg tehát mindazon embereket, akik önzetlen munkájukkal segítették az Alkotók Napja létrejöttét. 
      Köszönöm, hogy elolvasták levelem. És ha ismeretségi körükben terjesztik a hírt, és ha bekapcsolódnak idejükhöz mérten a programunkba, azt külön is köszönöm.
 Tiszteletteljes üdvözlettel:

Handó Péter 
 egy a szervezők közül IRODALMI RÁDIÓ EST

Az Irodalmi Rádió havonta megrendezi Miskolcon „Irodalmi Rádió a kortárs költészetért” című felolvasóestjét, ahol kortárs művek elevenednek meg az Irodalmi Rádió előadóinak tolmácsolásában.
     Ha ezt a színvonalas, szépirodalmi összeállítást szeretné valaki saját városában vagy falujában megtekinteni, akkor örömmel megszervezzük és elutazunk bárhová az ország határain belül és túl is.
150.000 Ft + ÁFA + utazási költség.(120 Ft / km)
www.irodalmiradio.hu
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-