HANGADÓ
2007. JÚNIUS 

Egy hír – egy kép
-
Ballagás a gimnázium esti tagozatán
     Május a ballagások hónapja. Városunkban a gimnazisták kezdték a sort, közülük is az esti tagozat. Az ide járó diákok még a Bérczy Károly Középiskolában kezdték meg a tanulmányokat, majd egy iskolaösszevonás után most a Mikszáth Kálmán Középiskolában végeztek A ballagás utáni hétfőn máris kezdődtek számukra az érettségi vizsgák a Civil Szervezetek házában.
 
Honismereti Akadémia
     A Honismereti Akadémia előadássorozat mindig népszerűségnek örvend. Ez alkalommal Végh József helytörténész tartott előadást a sokoldalú Szokolyi Alajosról, az újkori olimpiák kiváló sportolójáról, Hont vármegye egykori levéltárosáról.

Polgárőr szövetség alakult
     A Rétsági Polgárőr Egyesület kezdeményezésére egy szövetséget hoztak létre Rétság térség polgárőr-egyesületei. Azt remélik az összefogástól, hogy segítik egymás munkáját, s eredményesebben vehetnek részt a pályázati lehetőségeken.

Nyílt nap a rendőrségen
    Nyílt napot tartott a Rétsági Rendőrkapitányság. Az érdeklődők megismerkedhettek a kapitányság életével. Volt, aki kipróbálhatta az ujjlenyomat-vétel procedúráját, s ellátogatott a pincében lévő lőtérre is.

Térség nyugdíjasklubjainak összefogása
    A Nyugdíjasok Nógrád Megyei Szövetsége és a Városi Művelődési Központ összefogott, hogy a térség nyugdíjas szervezeteit támogassa. Az alakuló ülésen hét klub képviseltette magát

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-