HANGADÓ
2007. MÁJUS 

Kistérségi szakmai foglalkoztatási fórum

A térség jövőjét is meghatározó 2007. évi pályázati lehetőségek kivétel nélkül érintik a körzetünkben élő és tevékenykedő munkáltatók, önkormányzatok, intézmények, civil szervezetek életét. 
     A kérdés az, hogy miként lehet a pályázatok nyújtotta lehetőségekhez hozzájutni. Ehhez kívánt segítséget nyújtani az a rendezvény, amely a Munkaügyi Központ Rétsági Kirendeltsége és a kistérségi társulás közös szervezésében valósult meg. 
     A találkozón Zagyiné Honti Éva, a Salgótarjáni Regionális Kirendeltség munkatársa tartott előadást az Állami Foglalkoztatási Szolgálat átalakulásáról. Dr. Körtvélyesi Katalin a NORDA rétsági tanácsadója a hamarosan megnyíló pályázati lehetőségekről, Sándor Ildikó a Gazdasági Operatív programról, Szepesi Zoltán a Vállalkozásfejlesztési Alapítvány mikro-hitel konstrukciójáról adott tájékoztatást. 
     A fórumot Koroknai Györgyné, a Munkaügyi Központ Rétsági Kirendeltségének vezetője és Styevó Gábor a kistérségi társulás foglalkoztatási menedzsere zárta. Tájékoztatójukban a kistérségben született projektjavaslatokról szóltak.

V.J.
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-