HANGADÓ
2007. ÁPRILIS 

Vöröskeresztes bál


2007. február 17-én este 19 órai kezdettel a Művelődési Házban, immár 33. alkalommal került megrendezésre a Vöröskereszt jótékonysági bálja. Ez a bál, mint tudjuk hagyományt teremtett Rétságon, hiszen a farsang időszaka a Vöröskeresztes Bál nélkül el sem képzelhető.
     A Művelődési Ház aulája az idén is megtelt, 140 fő ropta hajnalig a táncot.
     A bál színvonalát emelte az Érsekvadkerti Csinos Csajok kán-kán táncműsora, illetve hastánc  bemutatója. A várakozásnak megfelelően a vöröskeresztes aktívák lelkes kis csoportja az idei bálon is mókás jelentet adott elő, vidám nevetést kiváltva a báli közönségből. A finom vacsorát az Anna Étterem szolgálta fel. Az adományozók jóvoltából a résztvevők nagyon sok és értékes ajándékokat nyerhettek a tombolán. A Kis Éji Zenekar szolgáltatta a talpalávalót, a romantikus szép lassú számoktól kezdve a rock zenéig, illetve a gyors csárdásig. Hogy tetszett a közönségnek az biztos, hiszen csak a műsor, a vacsora és a tombola ideje alatt ültek az asztaluknál, további idejüket a táncparketten töltötték.
     A báli közönség körében már egy kicsit több volt a fiatal, így reméljük, hogy a rendezőknek lassanként sikerül a fiatalabb korosztályt is bevonni az előkészületi-rendezői munkába, biztosítva, hogy ezen hagyományőrző bálon még sok évig szórakozhassanak a Rétságiak és mindenki más, aki szívesen eljön.
     Reméljük, hogy aki ott volt jól érezte magát!
     Köszönet a Vöröskereszt helyi vezetőségének és aktíváinak, szponzoroknak és mindenkinek aki valamilyen formában segítséget nyújtott a bál megrendezéséhez. Nélkülük nem sikerült volna!
     A bál teljes bevételét a Vöröskereszt jótékony célra fordítja.

www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-