HANGADÓ
2007. ÁPRILIS 

Óvodai jótékonysági rendezvény

Nagysikerű, fergeteges rendezvénynek lehettünk tanúi pénteken este a zsúfolásig megtelt Művelődési Házban. Lelkes gyermekzsivaj töltötte be az aulát, készülve a jótékonysági gálaműsorra. Vidám estét jó szórakozást ígérve minden résztvevőnek. Közben izgatottan bontogatták a szülők által vásárolt zsákbamacskát. Őszinte öröm tükröződött az arcukon minden ajándék láttán. 
     A rendezvény célja: az udvari játék ütéscsillapító felületének, balesetmentes környezetének kialakítása. A szülők, nagyszülők, ismerősök és meghívott vendégek süteménnyel, üdítővel érkeztek, belépőjegyeket vásároltak, és néhányan pénzbeli adománnyal járultak hozzá a rendezvény céljához.
     Az óvodás és iskolás gyermekek, az óvoda dolgozói, a vendégfellépők, színvonalas gálaműsorral szórakoztatták a vendégeket, akik óriási tapsviharral hálálták meg a műsort. A gyermekek lelkesen járták a ritmikus csárdást, a roma táncot, a hastáncosoknak is nagy sikerük volt.
     A büfében kötetlen beszélgetés közben minden résztvevő elismerését fejezte ki az óvoda dolgozóinak, a gyermekek javára rendezett kezdeményezésért, melynek bevétele a belépőjegyekből, a büfé forgalmából, a licitálásra felajánlott adományokból, a tombola és a zsákbamacska eladásából, és pénzbeli adományokból, 400.000.- forinttal gazdagította a gyermekek udvari játékára fordítható forrásokat.
     A műsor végén tombola sorsolásával is fokozták a szervezők a hangulatot, minden tombola nyert, ami rendkívül nagy élményt jelentett  a  gyermekek  számára.
     A nemes célt szolgáló rendezvény sikeresen zárult, a felnőttek is és a gyerekek is jól szórakoztak.
Az óvoda dolgozói köszönetüket fejezik ki, minden támogatónak, a szülőknek, a Szülői Munkaközösségnek önzetlen támogatásukért, adományukért, és a bíztatásukért.
     Külön köszönjük Kozák Katalin kitartó munkáját, és a gyermekek, az óvoda dolgozóinak színvonalas felkészítését.

„A  boldogság és a siker kulcsa minden életpályán az őszinte, 
kiegyensúlyozott és megértő magatartás önmagunkkal és másokkal szemben.”
(Sellye János)
A rendezvény támogatói: Mocsári Gergely, Bogárdi Béla, DÜFA Hungaria Kft., Vöröskereszt helyi Szervezete, Fodor László, Dr. Tóth Mária, Murányi Ilona, Az óvodás és iskolás gyermekek szülei, A szülői munkaközösség, Mindenki, aki jegyet, tombolát, zsákbamacskát vásárolt, sütemény és üdítőt hozott, Az óvoda dolgozói, Névtelen adományozók, Kozák Katalin, A fellépő csoportok, Havas Vilmosné, Gál Gábor, Kapecska Ferencné, Majer Attila, Medgyesi Péterné, Velki Anita, Művelődési Ház vezetése és dolgozói, Jávorka János, Tavaszi Mária, Dr. Bóna Gyula, Zachár Balázs, Kotroczóné Somosi Éva.
www.retsag.net
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-