HANGADÓ
2006. DECEMBER 

Mindenki Karácsonya

Mint azt a megbeszélésre invitáló felhívásban az előző lapszámunkban közzé tettük, november 23-án megtörtént az immár hagyományos karácsonyi ünnepség előkészítésének első megbeszélése. Az összejövetelen jelen voltak a város intézményeinek és civil szervezeteinek a képviselői. A találkozót megtisztelte jelenlétével városunk polgármestere és Dr. Katona Ernő alpolgármester is. Mezőfi Zoltán kihangsúlyozta, hogy a rendezvénynek a város egységét kell szolgálnia, hogy „egy karácsonyi rendezvény van”, s hogy annak szervezője a művelődési központ. Az intézmény számlával igazol minden pénzügyi támogatást, s átvételi elismervénnyel minden anyagi hozzájárulást.
     Kérjük tehát mindazok jelentkezését, akik ezt a nemes célt néhány ezer forintos hozzájárásukkal, vagy a gyermekeknek adandó csomagba való ajándékkal támogatni tudják, jelezzék azt a művelődési központ felé.
     Az ünnepség végső egyeztetésére december 18-án 17.00 órakor kerül sor a művelődési központban. Minden segítő szándékot örömmel fogadunk.

A szervezők nevében:
Fodor László és Jávorka János
A tervezett program:
16.00 órától mesemozi
16.00 órától 17.00 óráig karácsonyfadíszek készítése
17.00 órától a rétsági óvodások, általános iskolások, és fiatalok műsora
18.00 órától a fenyőfa feldíszítése a Nagyparkolóban
18.10-től közös éneklés
18.20-kor Mezőfi Zoltán polgármester köszöntője
18.25-től vendéglátás, ajándékosztás a gyermekeknek
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-