HANGADÓ
2006. JÚNIUS 

Teniszverseny Tolmácson

5. alkalommal került megrendezésre Tolmácson az amatőr páros teniszverseny.
     Salgótarjánból. Balassagyarmatról, Szécsényből. Romhányból, Rétságról, és Diósjenőről jöttek a versenyzők. Rétságról Pál Gábor - Bugyi Ákos vettek részt a versenyen. A nagy küzdelemben a 3. helyezettek Mester György - Kiss József  salgótarjáni versenyzők lettek, a második helyezetek Balassagyarmatról Mészáros Lajos - Fioliczki Mihály lettek és az első helyezett Staszny Antal szlovákiai - Koplányi Tibor diósjenői versenyzők lettek
     Amatőr női teniszverseny 
     A Börzsöny lábánál elhelyezkedő 4 db teniszpályán első alkalommal került megrendezésre az amatőr női teniszverseny.
     A péntek éjszakai eső és a reggeli tócsák sem akadályozták meg a verseny megtartását.
     A kitűnően előkészített pályákra Szécsényből, Balassagyarmatról, Romhányból, Diósjenőről érkeztek a versenyzők összesen 13-an. A négy csoportban játszó versenyzők körmérkőzés formában játszottak, majd csoportonként 2 játékos továbbjutása után a verseny kiesési rendszerben folytatódott tovább. A verseny győztese a Balassagyarmatról érkező Robné Kocsis Andrea lett, a második helyezést a Szécsényből érkező Mirjan Hofste érte el, a harmadik helyezésért járó kupát pedig a balassagyarmati Koczián Gyöngyvér vehette át.
     Az önszerveződő, meghívásos, jó hangulatú versenyt a női teniszezők ősszel megismétlik és ebből hagyományt szeretnének teremteni. 

Koplányi Tibor
tenisz oktató
www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-