HANGADÓ
2005. ÁPRILIS ..

Diákolimpiai döntő Rétságon 

Mint azt a Hangadó olvasói a Kalauz programnaptárából tudják, március 19-én városunkban rendezték meg a Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia Kelet-magyarországi döntőjét. 
     A városban az is ismert tény - a retsag.hu is tudósított róla - hogy ebben a nemes versengésben iskolánk fiataljai már több éve szép eredménnyel szerepeltek. Így volt ez most is, hiszen bejutni az ország legjobb nyolc csapata közé igen szép teljesítményt jelent. Ezúton gratulálunk a rétsági fiataloknak, de hasonlóképpen elismerésünket fejezzük ki a többi résztvevő versenyzőnek és csapatnak és a felkészítő tanároknak. 
     Dr. Mező Ferenc Szellemi diákolimpia Kelet- magyarországi döntőjének eredménye:  I. Kiskunfélegyháza Móra Ferenc Gimnázium, II. Ófehértó Általános iskola, III. Püspökhatvan Általános, Iskola, IV. Rétság Általános Iskola. Ez a négy jutott az országos nyolcas döntőbe. Helyszín. Kiskunfélegyháza április 3. 
     További helyezések:  V. Diósjenő Általános Iskola, VI. Nyíradony Kölcsey Ferenc Gimnázium és Általános Iskola, VII. Szolnok, Kassai úti Általános Iskola, VIII. Kurityán Általános Iskola. 
     A zsüriben a Magyar Olimpiai Bizottság hagyományőrző bizottságának tagjai és sporttörténészek foglaltak helyet. A rétsági fiatalok felkészítője Tömösvári Sándor.

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-