HANGADÓ
2004. ÁPRILIS 

Vöröskeresztes Farsangi Bál

2004. február 28.
Az idei jótékony célú bál különlegességét az is adta, hogy 30. alkalommal került megrendezésre. Ennek jegyében készültünk, szerveztünk heteken keresztül – elmondhatom – nem hiába, a bál fantasztikusra sikerült.
     Hozzájárult ehhez a kellemes környezet, a finom vacsora, kiválóan játszó zenekar, az értékes tombolanyeremények, az Ilona táncstúdiósok táncbemutatója, a Vöröskeresztesek mókás jelente, s nem utolsósorban a vendégek, akik megtisztelték jelenlétükkel a bált.
     A tombolához az ajándékokat az alábbi rétsági vállalkozók adták, köszönet érte: Gábrielné Császár Ilona, Both József, Fábián István, Gálker Kft, Anna étterem, Havas Vilmosné, Helyes Mária, Megyeri Villamossági Bolt, Metyovinyi Istvánné, Medgyesi Péter, Rompos Cukrászda, Sipos Sándor, Szabó Klára, Szabó Miklós, Vargáné Fidel Ágota.
     A Vöröskeresztes Bál hagyomány, amit folytatni és őrizni kell, mert jótékony célokat szolgál, összefogásról, összetartozásról szól, mint a közösen énekelt dal. Köszönet minden báli résztvevőnek, támogatónak és segítőnek.
Sz.E.  

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-