HANGADÓ
2003. NOVEMBER   

A Város Szolgálatáért

A rangos kitüntetésre hagyományosan az október 23-i ünnepségen került sor. Az alábbiakban a kitüntetettek méltatásából idézünk. Rétság Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a "Város Szolgálatáért" díjat adományozza:

az Általános Iskola pedagógusának, Gyuricza Ferencnének.
Gyuricza Ferencné 30 éve változatlan szorgalommal végzi munkáját, nagy hozzáértéssel oktatja és neveli a reá bízott kisgyermekeket. Igazi pedagógus, akinek munkavégzésére a nagyfokú lelkiismeretesség és pontosság jellemző, szakmai munkáját a szülők, a tanítványok és nevelő kollégái egyaránt elismerik. Tanítványai közül többen szerepeltek eredményesen megyei és országos versenyeken is. Kollégáival kialakított munkakapcsolata jó, társadalmi megbízatásainak igyekszik maradéktalanul eleget tenni. Évtizedek óta kiemelkedő munkát végez a pedagógus szakszervezetben, képviseli a tagság érdekeit.

a Városi Művelődési Központ munkatársának, Kelemen Ágnesnak.
Kelemen Ágnes 17.-ik éve dolgozója a Művelődési Központnak, ahol ügyviteli dolgozóként kezdte meg ténykedését, de miután gyorsan kiderült róla, hogy a népművelői feladatok ellátására kiválóan alkalmas, nyitott egyéniség, így erre a területre került át, ahol szakirányú felsőfokú végzettséget szerzett. Munkahelyi feladatain túl vállalja a város kulturális életének segítését, tavaly óta tagja az Önkormányzat EMOS Bizottságának. Jó kapcsolatteremtő készségének köszönhetően közkedveltségnek örvend az intézmény kollektívája és látogatói körében egyaránt.

az Egyesített Egészségügyi- és Szociális Intézmény Fogorvosi Szolgálata asszisztensnőjének, Szlezákné Kis Évának.
Szlezákné Kis Éva több mint 23 éve dolgozik jelenlegi beosztásában. Munkaköri feladatait ezen hosszú idő alatt mindig pontosan, precízen, nagy odaadással és kiemelkedő lelkiismeretességgel végezte el. A rendelésekre sokszor szorongva érkező betegekkel szemben mindig udvarias, megértő, segítőkész és együttérző magatartást tanúsít, ezzel is próbálva oldani a kezelésekkel együtt járó feszültséget. Az intézmény kollektívájának megbecsült tagja, munkatársaival is nagyon jó a kapcsolata, magatartása e téren is példamutató. A közösségi munkából és feladatokból is mindig kiveszi részét.

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-