HANGADÓ
2002. NOVEMBER   

Kitüntetések nemzeti ünnepünkön

Hagyomány már, hogy városunk ünnepein kitüntetések kerülnek átadásra. Október 23-án az önkormányzati és intézményi dolgozókat ismeri el a város vezetése. Az alábbiakban a kitüntetések méltatását adjuk közre, melyet Girasek Károly önkormányzati képviselő olvasott fel az ünnepségen.

A Város Szolgálatáért kitüntetésben részesül:
Dr. Dósa Ferencné köztisztviselő

Dr. Dósa Ferencné közigazgatási tevékenységét 1959. augusztus 1-jén az érsekvadkerti Községi Tanácsnál kezdte, majd 1966. szeptember 1-jétől a jogelőd – akkor még – Rétság Községi Tanácshoz került. Több mint 40 éves közszolgálati jogviszonya alatt a közigazgatás különböző szakterületein dolgozott. A szervezeti változásoknak megfelelően igazgatási előadói, anyakönyvvezetői, népesség-nyilvántartási, szociálpolitikai feladatokat látott el.
A különböző munkakörökben mindig pontosan, lelkiismeretesen dolgozott, munkáját eredményesen, tartósan jó színvonalon, szolgálatkészen végezte és végzi.  A nagy ügyfélforgalom mellett is kulturált, szolgálatkész ügyintézést biztosít. Több mint 40 éves, tartósan jó színvonalú közszolgálati munkaviszonyának elismerése a "Város szolgálatáért elismerő cím.

Az önkormányzat a „Város Szolgálatáért” elismerő címet adományozza: 
Laczkó Mária védőnő részére

Laczkó Mária védőnő 1974-1981 között Nógrádkövesden dolgozott védőnőként, 1981. augusztus 1-jén került Rétságra, azóta dolgozik a rétsági egészségügyben. Munkaköri feladatait mindig pontosan, precízen, lelkiismeretesen végezte el. Az Egyesített Egészségügyi Intézmény kollektívájának megbecsült tagja, akire mindig lehet számítani plusz feladatok ellátásában is. Hosszú évek óta az önkormányzat szociális bizottságában mint külső tag tevékenykedett,  a helyi Vöröskereszt szervezetnek is aktív tagja. Folyamatosan tovább képezi magát különböző szakterületeken, legutóbb például a nevéhez fűződik a babamasszázs tanfolyam beindítása is.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

www.retsag.hu
©Copyright
E-mail
Webmester
<vissza
^fel-